Lightning Christmas: primul curs de împodobit bradul

Lightning Christmas

Când Roxi de la Lightning Christmas m-a întrebat dacă sunt pasionată de Crăciun și dacă aș vrea să învăț cum să împodobesc bradul ca un profesionist era să sar în sus de fericire. Pentru că eu sunt SUPER pasionată de Crăciun. Ador perioada aceasta a anului. Și nimic nu mă face mai fericită decât să împodobesc bradul și să văd cum se adună cadourile sub el :D.

Așa că am așteptat cuminte să primesc acces pe platforma Lightning Christmas și să mă apuc de primul curs de împodobit bradul din România.

Cum a fost cursul?

Ei bine, cursul a fost scurt și foarte bine structurat. Mi-a luat destul de puțin să trec prin el și m-am bucurat să descopăr o mulțime de informații super utile. Am aflat mai multe despre trendurile în materie de brazi, despre stilurile de decorațiuni existente, dar și despre cum trebuie să pui anumite elemente în brad.

Bineînțeles că pe parcursul cursului m-am gândit și m-am răzgândit cu privire la modul în care vreau să decorez bradul nostru, iar într-un final nu a ieșit deloc așa cum preconizasem :))). Eu aveam o idee de brad Scandinav, însă acesta nu s-a pupat deloc cu ceea ce găseam în magazine și ar fi mers cu bugetul meu.

În cadrul cursului ți se oferă și un buget estimativ în funcție de dimensiunea bradului, însă noi clar nu aveam cum să îl respectăm. Poate în 2-3 ani reușim să aducem bradul la ceea ce îmi doream încă de anul acesta. Partea bună este că am acces la platforma Lightning Christmas PE VIAȚĂ, deci pot să reiau cursul an de an până ajung la performanțele profesioniștilor în materie de pom de Crăciun.

Lightning Christmas curs de împodobit bradul de Crăciun

Cum am făcut bradul până la urmă?

În ciuda dorinței mele de brad scandinav, am făcut un… hibrid :)))). Pentru că nu am găsit globuri albe care să îmi placă și am ales globuri roșii, care mi se părea că merg mult mai bine. Deci toată ideea mea scandinavă a primit o notă mult mai clasică.

Totuși, am păstrat dorința de a avea elemente scandinave așa că am cumpărat mai multe elemente din lemn pentru brad. Avem decorațiuni atârnătoare, avem pișcători cu tot felul de elemente pe ele, avem reni, oameni de zăpadă și o chestie faină pe care scrie SNOW. Îmi place foarte mult cum arată cuvintele în brad și dacă mai găsesc, o să mai cumpăr.

Un element ce s-a schimbat fundamental anul acesta a fost beteala. Nu am mai pus deloc beteală în brad, ci am înlocuit-o cu panglici. Am mers pe ceva care să aducă a texturi naturale, gen iută sau pânză de sac. Și încă mai trebuie să fac o fundă mare din același tip de material pe care să o pun pe ușă. Dar nu e grav pentru că încă mai trebuie să mai fac multe :))).

Nu îmi dau seama dacă am fost suficient de explicită, așa că vă las cu niște poze și cu certitudinea că mie îmi place maxim cum arată bradul.

Detalii din bradul de Crăciun

De ce ar trebui să faci și tu cursul de împodobit bradul de la Lightning Christmas?

Acum că ți-am spus ce am învățat eu din acest curs, hai să îți zic de ce ar trebui să îl urmezi tu:

  1. Pentru a ieși din zona ta de confort! Dacă ești ca și mine, sigur ai un stil de care te ții cu dinții când vine vorba de împodobit bradul. Acest lucru nu este rău, însă uneori e bine să mai faci anumite schimbări. Poate pentru că vrei ceva nou. Poate pentru că te-ai mutat și ai nevoie de tradiții diferite. Poate pur și simplu pentru că te-ai săturat de același stil de împodobit bradul.
  2. Pentru a descoperi stilurile diferite. Cei mai mulți dintre noi avem tendința de a împodobi bradul super haotic și acest lucru înseamnă o risipă de fonduri și de imaginație. Atunci când alegem un anumit stil pentru bradul nostru, așa cum ne recomandă cei de la Lightning Christmas, ne descoperim pe noi și avem șansa de a ne reevalua preferințele în materie de decorațiuni interioare.
  3. Pentru un plus de inspirație. Fiecare dintre noi are nevoie de așa ceva și dacă nu încerci nimic nou, slabe șanse ca inspirația să te lovească din senin.
  4. Pentru că sigur te-ai uitat cel puțin o dată la brazii din magazine, restaurante, cafenele etc și ți-ai dorit să îi aduci în livingul tău, iar trecând prin acest curs chiar ai șansa să faci acest lucru.
  5. Pentru că atunci când vrei să faci ceva nou, te ajută foarte mult să ai un plan de acțiune. Iar cursul celor de la Lightning Christmas exact asta reprezintă, un super plan de acțiune!
  6. Pentru că doar 249 de lei investiți în curs anul acesta îți aduc o viață de informații esențiale. Iar în caz că te gândești că sigur găsești toate informațiile undeva pe net, te asigur că nu este cazul. Cel puțin nu într-un singur loc, nu într-o manieră atât de bine structurată și sigur nu în limba română.

În concluzie, trebuie să le mulțumesc celor de la Lightning Christmas pentru oportunitatea de a face parte din acest proiect. Vă recomand cu drag cursul lor și vă îndemn să îl începeți cât mai curând. Mai ales în condițiile în care Crăciunul e în doar câteva zile și prețurile la decorațiuni au început deja să scadă. Deci de ce să mai stați pe gânduri?

În caz că nu v-am convins cu povestea mea, vreau să vă las cu vlogmasul numărul 10 în care se vede exact bradul și vă povestesc despre ceea ce am învățat:

În plus, pe Instagramul meu am un super giveaway cu cei de la Curly Pixels la care vă invit să vă înscrieți!

Untold 2018

P.S. Acest articol este un advertorial bazat pe experiența mea cu Lightning Christmas. Pentru mai multe recenzii de branduri, nu ezitați să aruncați o privire peste secțiunea dedicată de pe blog.

P.P.S. Dacă vreți să vedeți care sunt trendurile în materie de pom de Crăciun în 2020, aruncă o privire peste acest material pregătit de cei de la Lightning Christmas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.