Life with a kitty

blogu lu andra

Noi am cam fost cat people de când ne știm. Poate a durat ceva timp până ne-a lăsat mama Șerica să avem una la Sălaș, dar în principiu ne-au plăcut întotdeauna. Bineînțeles, niciodată la Timișoara pentru că aici stăm la bloc și na…

Dar acum 2 seri am găsit în fața blocului un puiut minuscul și cum a rămas cu Andrei, care e cel mai cat person dintre noi :))), era clar ce avea să se întâmple cu micul organ. Când noi am ajuns acasă pisicuța era gata instalată la noi.

Am spălat-o pe la ochi, i-am dat lapte și i-am pus o cutiuță în care să doarmă. Totul e provizoriu, am spus. O să o ducem la Sălaș, am spus. Dar având în vedere că e toată ziua în brațe la cineva (când este cineva acasă), că doarme cu Andrei (sau aproape în orice pat are chef chiar dacă în prima seară a făcut pișu la Andrei pe perină), că i-am cumpărat deja nisip și mâncare specială, că toată lumea vorbește despre ea de parcă este prima pisică pe care am văzut-o ever… nu știu ce să zic despre dusul la Sălaș, pare o chestie din ce în ce mai puțin probabilă :))).

Deci faceți cunoștință cu Minnie, cel mai probabil noua mascotă a blogului :D. Dacă aveți sfaturi sau sugestii pentru un nou stăpân de pisică indoor, vă rog să nu vă sfiiți.

Pupici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.