Last day of summer

Nu imi vine sa cred ca pozele astea le-am facut cu doar o saptamana in urma. Nu imi vine sa cred ca atunci erau 25 de grade si abia stateam cu vesta pe mine, iar acum sunt 10 si deja mi-am scos hainele groase de la pastrare.

Mi-a placut la nebunie vara aceasta. Mi-a placut trendul hainelor deschise la culoare. Ador de-a dreptul tricoul Moon by Dana Rogoz (de data aceasta m-am inspirat in crearea logo-ului de la Mishuella). Iar despre Osirisi roz nu cred ca trebuie sa va mai spun pentru ca s-ar putea sa va fiti plictisit deja de ei.

Vara aceasta am incercat sa imi creez si pantaloni scurti dupa ideile mele proprii. Cei din aceasta tinuta mi i-a facut tanti Ica dupa propriile mele idei si chiar i-am purtat destul de mult vara aceasta. Imi plac la nebunie, dar sunt putin cam largi si anul viitor o sa trebuiasca sa ma ocup de micute ajustari :D.

Am incercat si eu ceva gen chocker, dar am mers pe traditional romanesc :))). Gasiti si voi asa ceva pe la Muzeul Satului din Bucuresti sau pe la mesterii populari din popasurile turistice.

Dupa cum spuneam la inceput, vara a trecut deja. A venit vremea esarfelor si a trenciurilor, dar nu avem cum sa nu ramanem cu o mica nostalgie, indiferent cat ne-am fi plans anterior de caldura.

Acum va las pentru ca The Voice is on!

Pupici!

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.