Jurnal de Valentine’s Day

Valentine's Day

Valentine’s Day a ajuns să fie o zi foarte importantă în foarte multe culturi. Lumea dă, în general, vina pe caracterul puternic comercial al evenimentului, dar eu prefer să cred că oameni pur și simplu se bucură să celebreze iubirea. De fapt, având în vedere cât de multe zile internaționale există în prezent, sărbătorind cele mai ciudate chestii, cred că oamenii pur și simplu se bucură să celebreze ORICE. Și când mai adăugăm în combinație și cadourile, evident că abia astepți să sărbătorești.

Ce înseamnă pentru mine Valentine’s Day?

Ei bine, ca o proaspătă (relativ) mireasă, pentru mine fiecare zi este Valentine’s Day :))). Bine, mă mai și ciondănescu cu Flavius uneori. Că nu am căzut nici care în găleata cu spălare pe creier. Dar reușim, aproape de fiecare dată, să mă supăr doar eu și să ne treacă :))). Iar cu fiecare obstacol depălit, relația noastră este mai puternică.

Deci ce înseamnă Valentine’s Day? Doar o altă ocazie de a petrece mai mult timp cu Flavius :D. Și de a-l obliga să mai facă niște poze cu mine :)))).

The double date

Anul acesta, spre deosebire de alte zile ale îndrăgostiților, chiar am petrecut aproape toată ziua împreună. Eu am mers la birou de dimineață, după ce m-am dichisit frumos, dar la pranz am avut primul nostru double date (sper că nu vorbesc prostii și chiar a fost primul :))). Adică am ieșit cu Alin și cu Erika la prânz la Jolie Bistro.

Mai fusesem aici și știam că urmează să mănânc bine. Complicat a fost doar să decid ce anume vreau să mănânc. Până la urmă, am ales niște tortellini prosciutto, iar supa cremă de zucchini am primit-o din partea casei :D. Mâncarea a fost absolut delicioasă. Mi-a plăcut la nebunie supa cremă (ȘOC!!! ȘOC!!! ȘOC!!!). Mi-au plăcut și mai mult pastele. Au fost combinația ideală de sos de brânză, prosciutto și cele mai mari frunze de busuioc pe care le-am văzut vreodată. Inițial chiar am crezut că sunt frunze de spanac :))) =)))).

Și chiar dacă mancarea nu ar fi fost cine știe ce, compania a fost perfectă. Am povestit o grămadă și am râs de numai. Apoi am mâncat un desert pe cinste, am făcut ceva poze și ne-am pregătit pentru concert.

Valentine's Day

Direcția 5: În culori

Dacă în 2018 am fost la concertul celor de la Direcția 5 și ne-am distrat așa de tare, în momentul în care am primit invitația anul acesta am spus da fără să stau pe gânduri. Pentru că Direcția 5 sunt genul acela de trupă pe care nu o ascult în fiecare zi înnebunită, dar, cumva tot îi știu aproape toate melodiile.

Spre deosebire de 2018, anul acesta concertul a fost mult mai rock. Adică mă așteptam, sincer, la aceleași melodii lente, la iubire și fluturași. Am avut parte de ele, nu mă înțelegeți greșit, dar a fost într-un cadru ceva mai zburdalnic. Inclusiv unele dintre melodiile lor vechi, cum ar fi Mulțumesc, a primit un refresh.

În plus, au avut și melodii noi, pe care atunci am învățat să le cântăm. Și a fost așa de fain să fiu acolo, cu Flavius, să mă bucur de iubirea din aer. Totul era roz și peste tot erau inimioare (nu la propriu, ci la figurat :)))).

Valentine's Day

Voi ce ați făcut de Valentine’s Day? Pe unde v-ați plimbat? Cu cine v-ați pupat? :)))

Untold 2018

2 thoughts on “Jurnal de Valentine’s Day

  1. Anamaria says:

    Eu m-am pupat cu doi: unul blond cu ochi albaștri și unul brunet cu ochi negri… Diversitatea fructelor, sănătatea organismului! ??
    Peste vreo 10 ani m-or scoate si in oraș… ?
    Te pupam toți 3!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.