Donuterie review

donuterie

Prima oară când am văzut o Donuterie eram la Cluj, cu vreo 3 ani în urmă. Venisem pentru Untold, stăteam la Marta și la Donuterie era tot timpul coadă. Am întrebat-o, evident, ce se dă acolo pe gratis, dar mi-a spus că nimic, doar că s-a deschis o donuterie și oamenii sunt înnebuniți. Și bineînțeles că am fost curioasă instant. Dar cine are timp la Untold să stea după gogoși? Oricât de bine ar arăta ele. Apoi am uitat cu desăvârșire de Donuterie, până într-o frumoasă dimineață de ianuarie, când eram cu Flavius la mall și aveam poftă de bagels :))).

Locația

În Timișoara există două locații ale Donuteriei. Una este undeva prin Unirii, dar acolo nu am intrat niciodată, iar cealaltă este la Food Court în Iulius Mall. Aici am ajuns noi.

Ca și în cazul oricărui stand din Iulius Mall, locația aici este excelentă. Ușor de ajuns în zonă, extrem de circulat, nu ai ce să ceri mai mult. Mi-ar face o deosebită plăcere să se deschidă una și în Shopping City :))). Atunci chiar m-aș declara complet mulțumită :D.

Atmosfera

Again, vorbim despre un food court, deci nu este cine știe ce atmosferă specifică, dar ai avantajul că găsești un loc oricând ai nevoie. Și poate e ușor zgomotos, dar ai net berechet, iar asta contează de cele mai multe ori :P.

Donuteri

Servire și produse

Finally, am ajuns și la ceva ce pot povesti mai detaliat :))). Cum am ajuns în jur de 10 jumate, vă dați seama că oamenii nu prea știau ce se întâmplă. Iar în vitrină la Donuterie nu era nici un bagel, ceea ce eu îmi doream de fapt. Dar era acolo o doamnă super faină, care a văzut că privesc cam cu jind la vitrină și m-a întrebat ce vreau. I-am spus că na, aș fi vrut și eu un bagel, dar dacă nu au făcut încă… asta e. Vai, dar nu e nici o problemă. Ce anume vreți? Pentru că vă facem imediat! Vă dați seama că asta voiam să aud. Așa că am comandat un bagel cu prosciutto și rucolla și o ciocolată caldă. Flavius, în schimb, a comandat un sandwich și limonadă. Și pentru că am zis să îmi facă o surpriză cu o gogoașă, a luat una unicorn.

Bun. A durat vreo 10 minute până au fost toate gata, dar nu m-am stresat. Iar în momentul în care au venit, am fost foarte plăcut surprinsă de modul de prezentare a produselor. Adică erau super fain legate, cu sfoară din aia ce pare vintage și puse în pungi de hârtie. Aici vorbim despre bagel și sandwich, pentru că gogoașa era pusă pe ceva gen foaie de copt mai subțire :))).

donuterie

Ca și gust, mi-a plăcut maxim bagelul. Bine, eu și sunt fană prosciutto și rucolla. Dar nu e vorba numai despre asta. Și bagelul propriu-zis a fost foarte bun și extrem de sățios. Cred că mi-a plăcut puțin mai mult decât cei pe care i-am mâncat în Budapesta acum 1000 de ani.

Nu o să neg, am gustat puțin și sandwichul lui Flavius, care era la fel de bun. Cât despre gogoașă… mai bine nu vorbim pentru că va trebui să plec la mall :)). Ceea ce vreau să menționez este că era la fel de bună la gust pe cât arăta de cute.

Ciocolata mi-a plăcut. Limonada a fost bună. Am primit Cola ca bonus. Deci da, Donuteria e ce trebuie :))). Și abia aștept să mai merg pe la mall și să mai mănânc de la ei.

donuterie

Nota mea pentru Donuterie este 9, doar pentru că nu au o locație a lor.

Și acum chiar nu mai spun nimic pentru că am mai pus și pozele și mă apucă foamea :))). Voi ați mâncat gogoși sau bagels sau sandwichuri sau orice de la Donuterie? Cum vi s-au părut? Aștept comentariile voastre.

Untold 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.