5 beauty favorite în luna februarie

Am început anul cu cele 5 beauty favorite ale lunii ianuarie și mi-a plăcut la nebunie să scriu acel articol. Pentru că am o nouă pasiune și am văzut că vă place și vouă când vă povestesc despre genul acesta de produse. Așa că, în ultima vineri din fiecare lună, așezați-vă comfortabil pe canapea și haideți să vorbim despre cosmeticale :D.

Pentru că până acum nu am abordat acest subiect, vă dați seama că îmi este foarte greu să aleg CE să vă arăt. Pentru că eu nu vorbeam despre ele, dar am tot cumpărat chestii. Vă dați seama că mai există și momente în care mă machiez și îmi place să experimentez și trebuia să am cu ce lucra :))).

Dar să nu ne mai lungim. Iată cele 5 beauty favorite în luna februarie:

Parfumul Aphrodisia de la Artisans d’Amour

Dacă tot a fost luna iubirii, parfumul meu de date nu avea cum să fie altul decât Aphrodisia de la Artisans d’Amour. Un parfum senzual, floral, care îmi place la nebunie pentru că mă face să mă simt ca o divă. Sticluța este elegantă, are pompiță și de câte ori mă dau cu Aphrodisia mă cred Scarlet O’Hara. Don’t ask why pentru că nu v-aș putea spune :))). Iar în momentul în care mă voi muta la casa mea voi avea grijă să îmi achiziționez o măsuță de toaletă demnă de Aphrodisia. Ceva super pozabil, unde voi face o grămadă de poze :))).

beauty favorite în luna februarie

Revenind la Aphrodisia, vă recomand din suflet acest parfum și, basicly, toate produsele de la Artisans d’Amour :D.

Masca pentru fermitate cu frunză de ghimbir și hibiscus de la Kiehl’s

Da, am un nou produs preferat de la Kiehl’s. Am descoperit masca aceasta cu frunze de ghimbir și hibiscus absolut întâmplător :))). De fapt, voiam cu totul altă chestie. I-am spus tipei de la Kiehl’s  ce credeam că vreau, ea mi-a dat masca asta micuță să o încerc și eu eram… da, da, e ok. Asta până am ajuns acasă șiiii… SURPRIZĂ! nu era ce mă așteptam eu. Dar era o mască de la Kiehl’s, deci trebuia să o încerc. Și OMG!!! a fost dragoste la prima aplicare.

Masca pentru fermitate cu frunză de ghimbir și hibiscus este o mască de seară, cu efect antirid. Îmi place la nebunie cum îmi rămâne pielea după ce o folosesc și chiar mi se pare că liniile fine s-au mai estompat… pe alocuri :D. Sau poate sunt eu cu capu’ :))). Cert este că nu trebuie să mă credeți pe cuvânt pentru că la Kiehl’s puteți încerca absolut orice produs vă doriți. Doar mergeți, faceți testul, et voila!

beauty favorite în luna februarie

Sunt curioasă ce tip de mască de față vă place, deci nu ezitați să îmi scrieți recomandările voastre în comentarii.

Nude Suede de la Avon

Fiind reprezentat Avon de ceva vreme, vă dați seama că am anumite avantaje, mai ales când vine vorba despre produsele noi. Și când am văzut că au o gamă nouă de rujuri nude am zis că trebuie să încerc și eu măcar unul dintre ele. Și am comandat Nuede Suede.

Am fost foarte surprinsă când am descoperit că acest ruj are exact culoarea buzelor mele. Dacă aș fi încercat să fac unul exact la fel, nu sunt sigură că mi-ar fi ieșit așa. Și sincer nu sunt sigură dacă îmi place sau nu acest lucru :))). Adică el e fain, mat, miroase super frumos, nu usucă prea tare buzele, dar nici nu se vede :))). Este singurul ruj cu care mă pot da și după care mă pot pupa liniștită cu Flavius pentru că el habar nu are că sunt dată cu ruj.

beauty favorite în luna februarie

Atunci de ce îl folosesc? Habar nu am :))). Dar îmi place și cred că toată lumea ar trebui să aibă măcar un ruj nude. Și sigur îl voi lua cu mine în luna de miere pentru că am auzit că rujurile de genul acesta arată genial atunci când ești bronzată :D.

beauty favorite în luna februarie

Și cam așa arată pe buze iarna 😀

Uleiul de duș de la Sabon cu patchouli, lavandă și vanilie

Nu credeam că între produsele de beauty favorite în luna februarie va apărea și un produs pentru duș, dar, după o cugetare considerabilă, am ajuns la concluzia că trebuie să vă povestesc despre acest produs. Faza e că eu am cam renunțat la gelul de duș. Ca alte lucruri la care am renunțat pur și simplu, m-am trezit într-o zi și am zis… Na, eu nu mai folosesc gel de duș. Trec pe săpun solid și ceau! Nu știu dacă am citit chestii în prealabil. Nu știu ce și cum s-a întâmplat, dar am refuzat să îl mai utilizez și punct.

Apoi, anul trecut, am primit cadou acest ulei de duș de la Sabon de la o foarte bună prietenă și mi-au plăcut mai multe chestii la el, începând cu faptul că recipientul era din sticlă. Cumva, eu sunt o fraieră atunci când vine vorba de ambalaj. Știu, este cel mai superficial criteriu EVER, dar îmi plac sticluțele și cutiuțele și toate chestiile care par cumva mai luxoase. Cumpăr multe lucruri doar pentru că mă atrag vizual. Și nu înțeleg de ce nu investesc toate companiile în packaging. Pentru că acest aspect poate fi deal breaker pentru foarte mulți clienți.

beauty favorite în luna februarie

Revenind la uleiul de duș de la Sabon, pe lângă ambalaj mai și miroase absolut genial, iar pielea rămâne foarte mătăsoasă după folosirea lui. Și eram atât de obișnuită să am pielea uscată după duș, încât vă dați seama că această surpriză a fost una extrem de plăcută.

Untul de corp de căpșuni de la The Body Shop

Am ținut untul acesta de corp printr-un dulap aproape un an :))). Sunt ușor nebună, știu, dar v-am spus că eu am tot cumpărat… și primit chestii :))). Ei bine, luna aceasta am dat peste el și am zis asta e, în februarie mă răsfăț cu căpșuni. Și cum cele din magazin cu greu pot fi numite comestibile, am zis că măcar mirosul să fie unul cât mai puternic.

Mi-a plăcut la acest unt de corp faptul că este foarte ușor de aplicat, pielea îl absoarbe foarte ușor, iar mirosul mă relaxează instant. Bine, eu am și o mică obsesie cu căpșunile, dar nu vorbim despre asta :D. Deci, dacă vă gândiți să testați produse de la The Body Shop, nu stați prea mult pe gânduri și începeți cu untul pentru corp în aroma care vă place mai mult. Ceva îmi spune că nu veți regreta :P.

beauty favorite în luna februarie

Februarie a fost o lună ciudată, plină de descoperiri și redescoperiri. Dar și o lună în care m-am bucurat mai mult decât de obicei de câteva dintre produsele mele preferate. În plus, pentru că mi-am acordat timp și atenție, am avut parte de un boost de încredere în mine și am putut experimenta cu diverse stiluri și ținute.

beauty favorite în luna februarie

beauty favorite în luna februarie

Untold 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

În 10 ani de blogging am învățat 10 lecții prețioase care sigur te vor inspira.
Descoperă-le în primul meu ebook!
Descarcă gratuit ebook-ul
"Pierdută în blogosferă"