Jurnal de călătorie – ComicCon 2015 – part 2

8 mai 2015

Ok, sunt moartă de oboseală, am o bășică de toată frumusețea, nu am apucat să vorbesc cu tata, dar pot spune că am avut o zi super.

Hotelul îmi place la nebunie, chiar dacă sunt niște ahtiați după bani și nu ne lasă să folosim piscina decât contra cost. De parcă ar păți ceva dacă am face și noi o baie. Doar nu stăteam un secol, pentru că nu am venit la București ca să stau atârnache la piscina lor. Singurul care le mai spală din păcate este micul dejun care este absolut genial.

Pe la prânz am avut o mică reuniune de familie. Ne-a dus Gabi la Berăria H, which is huge, în Herăstrău. Aici m-am minunat ca la a 8-a minune a lumii de dimensiunile localului, am ascultat muzică super bună, am băut o limonadă și m-am amuzat de Gabi care se lupta cu cel mai mare șnițel pe care l-am văzut eu ever! Mi-a părut de-a dreptul rău când am plecat, iar acum chiar îmi doresc să ajung la un party acolo.

Cum tot eram în Herăstrău, am zis că ar fi cazul să vedem și Muzeul Satului. A fost o plimbare super lungă, dar chiar ne-am distrat. Deși sunt destul de sigură că nu am văzut tot :))).

După muzeu am mers să mâncăm. Era necesar. Așa am descoperit că bucureștenii (sau poate doar Roxi) le spun la autobuze mașină. De ce ai face așa ceva?

Evident că traficul din București nu ne-a permis să mai și ajungem înapoi la ComicCon la timp.Deci am fost tot pe fugă, Alina fiind sigură că nu mai ajunge să-l mai vadă pe Osric Chau. Era toată roșie :))). Mie nu îmi plăcea să fug. Dar cumva, cu chiu cu vai, am ajuns în timp util.

Înainte de impresiile mele despre Comic Con, să vorbim puțin despre Romexpo. It  is huge. Dar de ce naiba nu au niște care să care oamenii de colo-colo nu înțeleg. Singurul meu regret este că al nostru Comic Con nu este în Pavilionul Central.

În rest, am așteptat mult după Alina, m-am uitat la figurine, m-am minunat de prețuri, am făcut poze, a fost super drăguț.

Să nu uităm de Ziua Europei de ieri de la metrou. Era Croația la Aviatorilor și am primit o grămadă de pliante și chestii.

One thought on “Jurnal de călătorie – ComicCon 2015 – part 2

  1. Pingback: Hello, my name is Friday!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.