Jurnal de călătorie – ComicCon 2015 – part 3

Sâmbătă – 9 mai 2015

Ieri m-am culcat super târziu, iar dimineața am fost zombie. Ne-a trezit Marinel, atât eram de morți. Dar ne-am mobilizat într-un final și, cunoscând traseul, am pornit spre Comic Con. Deja aveam o grămadă de planuri pentru azi. Pentru mine însă, în vârful listei, se afla întâlnirea cu Adriana. Măcar aici să mă văd cu ea.

Deci după 2 paneluri cu Dani pe net și Bromania, de care nici nu auzisem :), m-am reunit cu Adriana la aerograph tattoo. Am vorbit o grămadă, am recuperat, ne-am tatuat :))). We are both ninjas :D.

Am văzut o grămadă de oameni costumați și mi-a plăcut maxim. La anu’, dacă mai vin, mă costumez ca să facă lumea poze și cu mine :))) =))).

Deși nu mă așteptam deloc, am ajuns să cumpăr Suge-o, Ramona! și să mi-o semneze Andrei :D. I was so psyched. Credeam că singura mea șansă s-a dus atunci la TM.

Astăzi Comic Conul este mult mai fain. Sunt foarte mulți oameni. E mega nebunie! Abia aștept să văd pozele toate, să scriu liniștită pe blog… să îmi înrămez caricatura pentru LVP :D.

23:43

Oficial sunt leșinată! Nu mai pot de picioare și tot ce îmi doresc este să dorm. Comic Con este o experiență absolut genială pe care, în mod clar și cert, vreau să o repet, doar că având mai mulți bani :))).

După multe învârtiri și după ce m-am distrat maxim cu melcul, am pornit spre Centrul Vechi pentru un mult planificat encounter cu tata la Cărturești Carusel. Librăria este absolut genială, cea mai faină în care am fost eu ever! Deși secțiunea beletristică este extrem de prost organizată. Abia am reușit să găsesc câte ceva. În rest, mi-a plăcut maxim. Iar limonada este de nota 10.

Pe la 9 seara noi ne plimbam lejer prin Centrul Vechi. De fapt nu lejer, pentru că erau 539247 de oameni. Parcă tot Bucureștiul era acolo. Dar cel mai mult m-a șocat clubul Mulanruj, al cărui nume era scris exact așa. Cum să îți numești clubul Mulanruj???? Zici că esti ultimul retardat care nu știe să scrie sau să citească. Am fost profund impresionată de acest aspect al vieții de noapte bucureștene.

Cum părea obligatoriu, am băut și ciocolată caldă de la Starbucks, la sugestia Roxanei. A fost prima din viața mea, dar chiar a fost super bună.

One thought on “Jurnal de călătorie – ComicCon 2015 – part 3

  1. Pingback: Blue for Bucharest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.