Iron Man 3

De când am văzut prima dată trailerul am ştiut că trebuie să văd  partea a 3-a din Iron Man. Mai ales pentru că îmi place la nebunie cum joacă Robert Downey Jr rolul acesta. Filmele sunt de acţiune, dar sunt şi amuzante, iar lui i se potriveşte rolul ca o mănuşă. Parcă şi seamănă cu Tony Stark din desene :P.

Dar trebuie să vă avertizez de la început că este foarte util ca înainte să vă uitaţi la Iron Man 3 să vedeţi măcar The Avengers, celelalte 2 Iron Man nici nu le mai menţionez :D. De ce spun asta? Pentru că o anumită parte din ceea ce se întâmplă în acest film porneşte de la ce s-a întâmplat în filmele trecute: the New York thing. Habar nu am nici până la ora aceasta care a fost faza respectivă pentru că nu am apucat să revăd Avengers, dar o tot menţionează şi dacă nu vreţi să vă bateţi capul dup-aia cu problema aceasta ar fi bine să vă documentaţi în prealabil.

Să vă spun totuşi despre ce e vorba în film: confruntându-se cu sechele din cauza fazei din New York (!!!), Tony se refugiază în munca sa. Însă când lumea este ameninţată de un nou terorist, iar forţele americane nu reuşesc să îl captureze, el decide că e timpul ca Iron Man să intre în acţiune. Însă lucrurile se complică, apar nişte răufăcători cu super puteri, casa lui este aruncată în aer şi este obligat să îşi revizuiască întreaga viaţă. 

Dacă nu v-a convins descrierea mea, trebuie să vă mai spun că în prezent filmul are încasări de peste 35 milioane de dolari şi că este o poveste care te încurajează să te aduni, atunci când ai ajuns pe fundul prăpastie. Poate că nu avem noi resursele lui Tony, dar puterea trebuie să o găsim în interior şi doar aşa ne putem reconstrui viaţa.

Ar mai trebui să menţionez că filmul e 3D, însă nu vă aşteptaţi la cine ştie ce efecte speciale de această categorie pentru că nu veţi avea parte de ele.

One thought on “Iron Man 3

  1. adizzy says:

    faza din NY – cand vrea sa se sacrifice sa salveze planeta, stii cand zboara inspre gaura din cer si alea alea – eu asa am inteles 🙂
    PS – a fost super tare filmul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.