Întoarcerea în Budapesta

Dacă mi-ar fi spus cineva în martie că aprilie o să-mi aducă 2 zile minunate la Budapesta aş fi spus că aberează. Dar uneori nu aduce anul ce aduce clipa şi aşa s-a nimerit. Dana a propus, de la muncă m-au lăsat şi… am mers :D.

Vineri ne-am plimbat prin Hungexpo la ceva târg de construcţii şi decoraţiuni interioare şi exterioare, plus plante. De fapt expoziţia acesta a fost scopul vizitei noastre. Unchiul meu vroia să vadă tot ce era nou în domeniu şi cum el nu prea vorbeşte limbi străine, m-am descurcat eu cu engleza :D. Pentru mine a fost interesant pentru că târgurile de genul acesta nu sunt o chestie obişnuită pentru mine. Au fost o grămadă de chestii super drăguţe care m-au inspirat în amenajarea grădinii de la mama Şerica :)). Nu ştiu cât de multe o să şi pun în practică, dar dacă se întâmplă vă anunţ.

Până atunci, vreau să vedeţi ce m-a inspirat:

Hungarexpo

garden decor

Totuşi, am rămas cu puţin mai mult decât inspiraţie şi impresii plăcute după târg. Nu doar că mi-a spălat ochii cu 100.000 de tone de dulciuri, ci am strâns şi o recoltă considerabilă:

candy and souvenirs

Şi am avut ocazia să încerc ceva cu totul nou: o specie de căţărări, pe bază de scripeţi, până la acoperişul halei. Cred că tipii care făceau demonstraţia vindeau ceva echipamente de protecţie, dar nu sunt sigură pentru că mie mi-au scăpărat ochii în momentul în care am văzut frângiile şi am ştiut că trebuie să urc şi eu. Tipul responsabil a fost super drăguţ şi m-a pus rapid în ham, după care a început partea dificilă: urcatul. Eu nu sunt un om cu o forţă deosebită în partea superioară a corpului, deci vă daţi seama că m-am chinuit puţin (mai mult :))). Norocul meu a fost Alina, care a pus şi ea mâna pe frânghie, nu a făcut doar poze :D.

climbing

După ce mi-a rupt picioarele, nu mai puteam de mâini şi am zis că-mi ies ochii din orbite de la cât m-am holbat la piscine şi jacuzziuri, s-a făcut ora 6, târgul s-a închis, iar noi ne-am îndreptat spre hotel. Sincer, nu îmi prea păsa ce aveam să găsesc, tot ce îmi doream era să fac baie şi să mă întind. Nici măncare nu aveam nevoie.

Totuşi, Marinel a reuşit să mă surprindă din nou plăcut. Cum? A prins la ofertă pe booking.com (din aia de ultim moment), camera la Rubin Wellness and Spa Hotel cu doar 30 şi ceva de euro, în condiţiile în care hotelul are 4 stele. Când am intrat în cameră, parcă am păşit în Rai. Totul era frumos aranjat, iar camera incredibil de spaţioasă. Baia super mare, o grămadă de oglinzi şi un pat absolut perfect, pe care îmi venea să sar, dar nu am făcut-o pentru că nu vroiam să îl deranjez. Aveam până şi perinuţe extra, iar dacă ne mai trebuiau plapume puteam cere de la recepţie.

(nu am o poză mai bună aş că vă rog să faceţi abstracţie de trancotele noastre :D)

Pe lângă această minunăţie de cameră, hotelul mai avea disponibil pentru oaspeţi o piscină şi un jacuzzi (unde eu am stat vreo 2 ore), o multitudine de saune (cu aburi, finlandeză, de sare, bio etc), solar, sală de sport, pistă de bowling, sală de squash şi o grămadă de săli de conferinţe. Cred că oficial e cel mai frumos hotel în care am stat eu ever :D.

Despre cât de multă mâncare am primit la micul-dejun şi ce am vizitat sâmbătă o să vă povestesc mâine pentru că ar fi prea multe poze de arătat şi nu vreau să o mai lungesc acum.

Deci… to be continued 😀

 

10 thoughts on “Întoarcerea în Budapesta

 1. Teodora Elena says:

  Am fost la Budapesta acum ceva ani, cred că 4 sau 5 de Revelion, apoi am revenit şi am stat o săptămână într-un schimb de experiență. Frumos oraș, frumoase locuri 🙂

 2. Cris says:

  Buna,vreau sa-ti confirm ca am primit coletul din Timisoara cu destinatia Plaja cu ganduri. Iti multumesc mult si pentru surpriza colorata!

 3. Vienela says:

  Imi plac mult chestiile alea cu sfoara care atarna. Ce noroc pe tine, Andra, ca te poti plimba. As vrea si eu sa ies mai des din Ploiesti…

 4. Iulia Nanescu says:

  Iti trebuie un pic de forta sa faci astfel de catarari. Dar nimic nu se compara cu senzatia pe care o traietsi cand ajungi in varf, nu?

  Faina Budapesta. E si pe lista mea de calatorii de anul viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.