Impresii despre gama Hydra Vegetal de la Yves Rocher

Hydra Vegetal yves rocher buzzstore

Aș fi putut să fac un clip video despre gama Hydra Vegetal de la Yves Rocher, însă îmi era dor să scriu. Și dacă tot am încercat produsele în cadrul celei mai noi campanii Buzzstore, am zis să nu stau prea mult pe gânduri și să vă las aici o mică recenzie :D. Sunt mult mai coerentă în scris, nu de alta.

Prima impresie

Yves Rocher este un brand pe care l-am îndrăgit tare la un moment dat în viață, după care ne-am îndepărtat. Nu aș putea spune exact de ce și nici nu cred că e relevant. Ideea este că anul acesta, cumva, m-am reîntors la ei. Am început ușor, folosind cu plăcere gelurile de duș Yves Rocher ori de câte ori mergeam în vizită la mătușa mea. Apoi mi-am achiziționat un tratament anti căderea părului și șamponul aferent (vă povestesc despre el cu altă ocazie). Și dacă tot eram pe val am zis să îmi încerc norocul și să mă înscriu în campania Hydra Vegetal realizată în colaborare cu Buzzstore ca să văd ce produse de îngrijirea tenului au mai creat în laboratoarele lor.

Contrar așteptărilor mele, am fost acceptată în campanie și, după doar câteva zile, am primit acasă un pachețel frumos ambalat într-o cutie din carton reciclabil. Mi-a plăcut mult prezentarea încă de la bun început și m-am bucurat că au inclus în campanie toate cele 3 produse necesare pentru o rutină de hidratare de bază: serum, cremă de față și cremă pentru ochi.

Ce mi-a plăcut?

Ca orice produs cosmetic, gama Hydra Vegetal de la Yves Rocher are părțile sale bune și părțile ușor problematice. Probabil dacă aș fi încercat-o anul trecut aș fi avut de spus lucruri exclusiv bune despre ea pentru că produsele mi-au plăcut foarte mult. Anul acesta includ și alte criterii în evaluare, dar despre ele vom vorbi puțin mai târziu. Să începem cu ceea ce mi-a plăcut mult.

Serul lichid ultra hidratant Hydra Vegetal este foarte fain. Nu știu de ce, dar în capul meu aseamăn senzația pe care o ai după aplicarea acestuia cu momentul în care te speli pe față cu apă foarte rece. Tenul meu se simte răcorit instat ceea ce înseamă că formula chiar se transformă în micro picături de apă ce penetrează pielea în profunzime așa cum promite.

Gelul cremă pentru hidratare intensă 48h Hydra Vegetal este exact genul de cremă hidratantă pe care eu o prefer pe perioada verii. Are o textură foarte lejeră. Hidratează tenul în profunzime, fapt de care îmi dau seama pentru că (recunosc) am sărit peste o aplicare de seară pentru că hei, am un bebe care nu se adaptează întotdeauna la program :D.

Gelul hidratant anti-oboseală pentru zona ochilor Hydra Vegetal are aceeași formulă fresh ce caracterizează toată gama. În ceea ce privește diminuarea cearcănelor, încă nu pot da un răspuns definitiv deoarece stilul meu de viață este puțin incompatibil cu acest aspect. Totuși, la aplicare am simțit acel boost de prospețime de care am avut parte și cu celelalte 2 produse din gamă.

Hydra Vegetal yves rocher buzzstore (3)

Împreună, cele trei produse reprezintă o opțiune bună de rutină de hidratare pentru tipul meu de ten, obosit și cu tendințe de îngrășare. Și spun asta după mai multe zile de utilizare, atât dimineața, cât și seara. Cum mi-am dat seama? Foarte simplu. Atunci când nu folosesc produse suficient de hidratante pielea din jurul gurii începe să mi se usuce și să se descoameze. Nu e frumos, dar nici tragic. E barometrul meu propriu și personal privind eficiența produselor pe care le utilizez.

În cazul produselor din gama Hydra Vegetal pielea mi-a rămas intactă în jurul gurii. În plus, pentru că în ultimul timp mi-am solicitat ceva mai mult tenul, începuseră să îmi apară câteva coșulețe mici care, între timp, au dispărut. Rezultatul ține atât de faptul că produsele Hydra Vegetal și-au făcut treaba, cât și de faptul că am reluat o rutină constantă de îngrijire.

Un alt aspect pozitiv este faptul că produsele au fost create cu gândul la sustenabilitate. O parte din ambalaj (cartonul mai precis) provine din păduri gestionate în mod durabil. Serul și crema sunt în recipiente de sticlă, aspecte importante din punctul meu de vedere.

Nu în ultimul rând, la capitolul plus aș vrea să adaug prețul. Produsele mi se par destul de accesibile ca și preț și au un rapot de calitate bun pentru acesta și având în vedere ingredientele. În plus, nu trebuie să folosesc o cantitate mare de produs pentru a avea tenul hidratat, deci plec de la premiza că cel puțin 2 luni le voi putea utiliza fără probleme.

Hydra Vegetal yves rocher buzzstore (3)

Ce aș îmbunătăți?

Acum e momentul să discutăm despre criteriile suplimentare de evaluare a produselor cosmetice pe care le-am dobândit în ultimul an. Acestea se bazează pe analiza ingredientelor pe care o realizez cu ajutorul unei aplicații foarte faine numită Beat the Micro Bead. Astfel, principalul aspect pe care l-aș îmbunătăți dacă aș fi Yves Rocher ține de formularea produselor Hydra Vegetal.

Fiecare dintre cele 3 produse testate de mine conține câte un ingredient din categoria micro plasticelor. Știu pentru că le-am testat. Acum, un ingredient dintr-o listă întreagă de ingrediente nu e mult, dar este ceva la care se poate lucra. Și știu că brandul poate renunța la ele deoarece are deja produse care sunt micro plastic free. Am și de acest gen în baie tot de la Yves Rocher.

Concluzii

În concluzie, produsele mi-au plăcut mult și mă bucur tare că am avut ocazia să le încerc. Nu știu care e sistemul la Yves Rocher în ceea ce privește mostrele, dar în magazinul din Shopping City Timișoara au fost destul de generoase fetele, deci vă îndemn să mergeți și să aruncați o privire asupra sample-urilor și să solicitați ceva mostre. Dacă eu nu v-am convins să încercați produsele, mostrele sigur o vor face.

Mulțumesc Buzzstore și Yves Rocher pentru oportunitatea de a participa la această campanie de testare. Sper că feedbackul meu să fie util atât pentru pasionații de beauty, cât și pentru brand. Iar dacă ați testat deja gama Hydra Vegetal, spuneți-mi în comentarii cum a fost pentru voi.

Untold 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.