3 motive să vizitezi Berryland by Continental Berries

Berryland

Țara Hațegului (despre care am scris de nenumărate ori pe blog) este în plină dezvoltare turistică și mă bucur tare să îmi reiau activitatea de travel blogger cu un articol despre un obiectiv fain pe care consider că merită să îl vizitați și care se găsește în această zonă superbă. Astfel, astăzi vă voi lămuri ce este Berryland, de ce ar trebui să îl vizitați și, bonus, vă voi spune și ce aș îmbunătăți eu la acest obiectiv. Poate, poate citește cineva de acolo și găsește feedbackul util :D.

Berry who?

În principiu, Berryland este un fel de zona de relaxare dezvoltată de cei de la Continental Berries. Se află în Bretea Română, foarte aproape de drumul ce leagă Hațegul de Simeria (DN habar nu am cât :D). Nu știu sigur, dar plec de la premiza că întregul complex a fost construit ca zonă complementară la câmpurile de fructe de pădure ale celor de la Continental Berries. Încă din anii trecuți aceste câmpuri erau deschise vizitatorilor, aceștia având posibilitatea să deguste fructele de pădure și să culeagă pentru acasă, cu mânuțele lor, toate căpșunile, zmeurele, murele și afinele pe care și le doreau (în funcție de sezon). Bineînțeles, cele pe care le luau acasă trebuiau plătite, dar experiența era una inedită cel puțin.

Astfel, după succesul câmpurilor de fructe de pădure a apărut și Berryland. Complexul este foarte fain, construit sub forma unui mic sătuc dotat cu un fel de căsuțe-foișor realizate din lemn și acoperite cu un fel de stuf. Are și un mic lac în centru, zonă de jocuri, o căsuță cu mâncare și una cu băuturi, plus ring de dans. În plus, perspectivele sunt destul de bune, existând deja instalate jacuzzi-uri și saune, iar proiectul de viitor este să se construiască un adevărat centru termal la Berryland (Doamne ajută!).

Sună bine până acum, nu?

berryland

3 motive să vizitezi Berryland

Da, ceea ce am povestit deja nu se pune la socoteala celor 3 motive. Din punctul meu de vedere, iată de ce ar trebui să vizitați Berryland:

  1. Priveliștea: Berryland e fain în sinea lui, dar și mai frumoasă e zona în care se găsește. Să stai la masă și să admiri câmpurile și dealurile Țării Hațegului, plus Retezatul pe fundal este un adevărat vis. E genul de priveliște de care nu ai cum să te saturi oricât ai încerca. Genul de priveliște care te încarcă de energie și bună dispoziție.
  2. Distracția: Noi am mers doar pentru puțin timp și Ava e încă mică, însă Berryland ar fi super fun pentru o gașcă de prieteni și e super fun pentru copiii mici. Pentru tineri există o selecție de jocuri pe care le poți solicita gratuit de la bar și care nu te lasă să te plictisești. Mai au și o zonă cu air hockey și tot felul de jocuri de genul acesta. Cât despre copii, spațiul destinat lor ocupă o porțiune semnificativă și e vis pentru orice copilete care poate să fugă de colo-colo. În plus, din ce am văzut pe internet (da, îi urmăresc pe insta :D) mai fac și discotecă din când în când.
  3. Fructele de pădure: Ok, am zis că nu reiau motivele, însă trebuie să includ fructele de pădure și aici. E o experiență aparte să te bucuri de căpșuni coapte, culese și mâncate direct în mijlocul câmpului de căpșuni. Cine spune că nu este nu a făcut-o niciodată și ar trebui să încerce urgent!

Berryland

Ce aș schimba?

Berryland e fun, nu mă înțelegeți greșit. Au și cocktailuri faine. Problema e că lipsesc produsele din fructe de pădure. Pentru mine cel puțin a fost o adevărată surpriză. Adică… Berryland. Mă așteptam să găsesc aici freshuri de fructe de pădure, smoothie-uri, tarte, chec, habar nu am. Practic tot ce ține de produse făcute din fructe de pădure. Însă nu am găsit și asta a fost puțin dezamăgitor pentru mine, sinceră să fiu.

Deci, dacă rezolvă problema asta și construiesc un complex termal bestial, Berryland va fi noul meu loc favorit. Și nu cred că cer mult :D. Acestea fiind zise, dacă sunteți în zona Hațegului, faceți un popas la Berryland. Îmi puteți mulțumi după aceea.

Untold 2018

P.S. Vizita la Berryland am documentat-o și pe vlog:

P.P.S. Rochia pe care am purtat-o la Berryland (și pe care o ador absolut) este primită de la Bonprix. Mulțumesc, dragilor!

2 thoughts on “3 motive să vizitezi Berryland by Continental Berries

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.