Hello, 2020!

2020

Nu îmi vine să cred că abia azi scriu primul meu articol din 2020. Am fost incredibil de leneșă, dar nu pot spune că îmi pare rău. De fapt am fost leneșă doar aici, pe blog, pentru că acolo, în realitate, am fost super busy și am făcut o grămadă de chestii. Da, majoritatea au inclus mâncare mai multă decât aveam nevoie, dar acestea sunt detalii :)))). Important este că am avut parte de liniștea și relaxarea de care aveam nevoie pentru a începe anul cu super multă energie și planuri peste planuri. Pentru că atunci când totul se liniștește, creierul meu intră în overdrive. Iar în cele 2 sătpămâni petrecute la Sălaș, m-am liniștit, nu glumă. Deci vă dați seama cam câte planuri mi-am făcut :D.

Am început anul în forță

Mai precis, în 2 ianuarie urcam pe Retezat. Despre experiența completă vă voi povesti în curând. Totuși, pe scurt așa, trebuie să spun că a fost greu, dar motivant și mi-a amintit cam de ce sunt în stare. Adică un om care face 0 sport, dar urcă pe zăpadă, pe jos, vreme de aproximativ 5 ore, până la 1990 de metri poate face practic orice. Așa că planurile pentru 2020 sunt din zona aceasta.

Sau au fost, înainte să mă temperez puțin. Pentru că toată lumea în jur e gravidă (de fapt nu TOATĂ LUMEA, după cum a ținut să îmi amintească tata), așa că planurile mele nu mai sunt chiar fantasmagorice în raport cu aducerea pe lume a unei noi vieți.

V-am băgat în ceață?

Pe 4 ianuarie cam așa eram și eu. Nu știam ce și cum să îmi doresc. De la Queen of the World la Ce faci cu viața ta? am cam tot oscilat și am avut nevoie de toată puterea mea (puțină în acel moment) de concentrare pentru a nu mă pierde pe drum. Pentru că este o linie fină între dream big și dorințe imposibile, iar eu cam am tendința să mă plimb pe ea.

Și iar am luat-o pe câmpie. Mai bine mă întorc pe drumul bătut și vă spun, atât cât se poate, cam la ce să vă așteptați în 2020.

Planul de bătaie

În ceea ce privește viața noastră personală, coacem o chestie mare despre care nu vorbim încă, dar dacă totul iese bine, abia aștept să vă povestesc cu lux de amănunte TOT. Sincer, eu aș da din casă, dar s-ar cam supăra Flavius așa că vă rog să mai aveți răbdare până prin februarie când cred (și sper) ca totul să fie așa cum trebuie și să vă povestesc ce și cum.

În ceea ce privește blogul, adică motivul pentru care suntem aici, treaba stă în felul următor. În primul rând vreau să facem un fel de makeover, pentru care voi avea nevoie de ajutor maxim din partea lui Alin Macsim. Am o idee în cap de anul trecut deja și vreau să devină realitate. Cert este că se vor schimba câteva lucruri pe aici și voi încerca o chestie puțin mai specializată pentru blog. Da, dragii mei, vreau să prindă un contur pe care oamenii îl numesc nișă, dar eu refuz să accept termenul, deci îi vom spune doar contur.

Fashion

Deja ați observat că lucrurile s-au cam schimbat. Ați observat și tendința mea tot mai pronunțată pentru tot ceea ce ține de fashion și beauty. Ei bine, pot doar să spun că fashionul va fi unul dintre domeniile vedetă în 2020, chiar dacă nu sunt eu cea mai slabă și cea mai model de pe planetă. Până la urmă, acest domeniu nu are neapărat legătură cu dimensiunile omului, nici măcar cu talentul cu care își alege hainele :))). Sau poate are și încă nu am înțeles eu ideea? Rămâne de văzut. Ceea ce este cert este că în 2020 pornim într-o călătorie de descoperire ce a început cu #ANDRAS365CHALLENGE și încă nu știu când, cum sau unde se va termina :D.

Partea de beauty se mută pe youtube, deci vă invit să mă urmăriți acolo. Știu că ați apreciat beauty favoritele lunii, dar simt că mi-ar fi mai ușor să mă exprim în acest domeniu printr-un mediu mult mai vizual. Nu va fi simplu pentru mine. Chiar vreau să experimentez mult mai mult și de aceea mă gândesc să iau și niște lecții de auto machiaj. Dacă aveți sugestii în această privință, nu ezitați să mi le lăsați în comentarii.

2020

Travel

Partea de travel rămâne foarte importantă în 2020, poate cea mai importantă, chiar dacă am schimbat ziua de apariție a articolelor de travel. Review-ul de călătorii al lui 2019 va apărea miercuri, deci veți înțelege puțin mai bine de ce îmi doresc ca în 2020 să călătoresc mai mult. Cert este că pentru mine, pentru noi, de fapt, să descoperim lumea împreună este un must și clar pe lista de țeluri în viață. Mai mult, avem prieteni și oameni dragi care ne așteaptă în vizită și nu îi putem dezamăgi :D. Adică totul pe lume conspiră ca noi să plecăm cât mai des și cât mai departe :))).

Deci ce îmi doresc pentru 2020? Să călătoresc cel puțin la fel de mult și la fel de departe ca în 2019. E mult? E puțin? Nu știu, dar va necesita plănuire atentă și decizii foarte raționale pentru că încă funcționăm cu un buget limitat. Încă :D.

Recenzii

Cum una dintre activitățile mele preferate este datul cu părerea, evident că recenziile vor rămâne pe blog. Nu se poate fără ele. Totuși, am decis ca tot ceea ce ține de cărți și filme să ocupe un spațiu special, pe care sper ca Alin să mă ajute să îl implementez. Fingers crossed să se poată.

De ce? Pentru că era nevoie. Citesc destul de mult și mă uit la destul de multe filme, dar în 2019 au fost multe momente în care pur și simplu nu găseam loc pentru recenzii pe blog. Așa că lăsam clipa și entuziasmul să treacă, iar gândurile se duceau. Din păcate, nu sunt genul care să țină un articol ani de zile și să îl publice abia dup-aia pe blog pentru că nu avea ce altceva să scrie. Deci toată informația se pierdea, ceea ce este mare păcat și trebuie corectat. Hopefully, în 2020 voi reuși să remediez situația și să o implic și pe Daria în activitatea din online.

Altele

Ce va mai apărea pe blog? Păi Timișoara și viața de aici rămân front and center. Vreau să descopăr cât mai multe lucruri din oraș. Asta are legătură și cu proiectul de youtube pentru 2020, dar și cu pasiunea mea pentru Timișoara propriu-zisă. Orașul acesta este fascinant, iar viața în el devine din ce în ce mai palpitantă. Vreau să fiu cronicar de Timișoara :))), de ce nu? :D.

Surprize, surprize! Da, mă transform în Andreea Marin în timp ce scriu aceste rânduri pentru că în 2020 sper să duc la bun sfârșit o idee ce mi-a venit pe final de 2019 și care clar va necesita concentrare maximă din partea mea, de care abia sunt capabilă, să ne înțelegem :)))).

Cam asta ar fi. Sau nu? Sau da? Cam asta este ce vă pot spune acum pentru că mi-e prea foame ca să mă mai concentrez și da, modul în care mă raportez la mâncare este unul dintre subiectele delicate pe care vreau să le abordez (mai mult sau mai puțin în privat) în 2020.

Voi ce planuri aveți pentru anul acesta? Sfatul meu, dacă nu ați făcut lista, este să fiți și voi borderline ca mine. Cu picioarele pe pământ și mintea în cer :D.

Untold 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.