5 beauty favorite în decembrie

beauty favorite în decembrie

Da, știu, a trecut ultima vineri din lună și e cam târziu pentru acest articol, dar rubrica de beauty favorite ale lunii m-a ajutat foarte mult în anul ce se apropie de final și chiar voiam să am 12 articole complete, astfel încât să închei anul cu bine. Pentru că în 2020 secțiunea de beauty migrează pe youtube și va lua o formă nouă. Clar nu am cum să am cu totul alte beauty favorite în 2020. Adică sunt destul de fidelă produselor pe care le folosesc. Însă am o idee cu totul nouă pentru 2020 și sunt sigură că vă va plăcea la nebunie. Dar până atunci, iată beauty favoritele lunii decembrie.

Omnia Pink Saphire de la Bulgari

Abia am primit acest parfum însă nu avea cum să nu fie în top 5 beauty favorite în decembrie pentru că:

  1. Omnia de la Bulgari este, în general, unul dintre parfumurile mele preferate. Am mai avut și variante originală și varianta violet și le-am adorat.
  2. Îmi doresc acest Pink Saphire de când a apărut, prin 2018, dacă nu mă înșel și acum, că l-am primit, evident că am și desfăcut cutia și am început să îl folosesc.
  3. Ambalajul este superb și este unul dintre lucrurile care îmi plac maxim atunci când vine vorba despre Omnia. Al meu are 40 ml și arată ca o bijuterie micuță. Este perfect pentru orice măsuță de toaletă care se respectă :)))).

Da, deci am fost atât de punctuală încât sunt surprinsă și eu :D. Cert este că ador acest parfum, îmi trezește multe amintiri frumoase și, dacă sunteți genul care preferă parfumurile fresh, sigur îl veți adora și voi.

beauty favorite în decembrie

Instant Anti Age Eraser de la Maybelline

Deși este o companie cu tradiție, nu am prea folosit produse de la Maybelline. Nici măcar rimelul Colosal pe care prietena mea Adriana îl preferă. Cât despre acest concelea, pentur că Instant Anti Age Eraser asta este de fapt, l-am tot văzut la o grămadă de bloggerițe și vloggerițe de beauty, dar sincer nu l-aș fi cumpărat pentru că încrederea mea în astfel de produse este destul de redusă. Bine, vinovată pentru acest lucru este totala mea incapacitate de a-mi ascunde ridurile :)))). Totuși, Came m-a cadorisit cu acest concealer și clar a trebuit cel puțin să îl încerc.

All in all, concealerul îmi place foarte mult. A înlocuit complet produsul pe care îl foloseam anterior. L-am luat cu mine chiar și la Sălaș. Deci da, este un produs pe care vi-l recomand și pe care îl voi folosi în continuare.

Apa Micelară Cien

Acum să trecem la produsele pe care le folosesc în mod normal ori de câte ori sunt la Sălaș. Nu aveau cum să nu ajungă în topul 5 beauty favoriteîn decembrie pentru că este ultimul articol din serie și îl scriu la Sălaș.

Această sticluță de apă micelară este a doua pe care o achiziționez de la Cien. Îmi place mult cum miroase. Se aplică super ușor, ca orice apă micelară. Este super chimică, dar măcar nu conține alcool și curăță destul de bine, indiferent că folosești sau nu make-up. Am achiziționat-o de la Lidl la un super preț și având în vedere calitățile sale, raportul calitate/preț mi se pare super ok.

Crema de mâini Avon Care cu lăptișor de matcă și efect de hidratare

Îmi plac mult genul acesta de creme de la Avon deoarece sunt o variantă mini, adică exact ceea ce am nevoie la Sălaș, unde nu stau foarte mult. Această cremă este destul de hidratantă și mă bucur că o am aici pentru că apa de la Sălaș este foarte dură și îmi lasă pielea super uscată. Dacă mai adaug și detergent de vase la combinație, adios amigos. Parcă aș avea smirglu în loc de piele.

Ce îmi place mult la această cremă de mâini cu lăptișor de mască este că lasă o peliculă fină la suprafața pielii ce continuă să o hidrateze și după ce ai terminat aplicarea. Este o senzație foarte faină și mâinile îți rămân super catifelate. În plus, este perfectă pentru travel, având doar 30 ml și are un ambalaj super cute. Deci nu ar trebui să lipsească din nici o poșetă și nici o portieră de mașină.

beauty favorite în decembrie

Loțiunea de corp cu zmeură de la Yves Rocher

După cum vă spuneam, apa de la Sălaș este foarte dură, iar acest lucru îmi afectează, evident, pielea corpului, ori de câte ori fac duș. Loțiunea de corp cu zmeură de la Yves Rocher este hidratantă și se absoarbe super repede în piele, însă mie cel mai mult îmi place felul în care miroase. În apărarea mea, am mai menționat anterior faptul că am cele mai dubioase criterii de a-mi alege cosmeticele :)))). Ei bine, ideea este că această loțiune de corp miroase așa de frumos că îți vine să o mănânci, iar formula este așa de faină încât nu trebuie să folosești prea multă pentru o acoperire eficientă. Dar nu mă mir. Din experiența mea, produsele Yves Rocher sunt în general produse bune.

beauty favorite în decembrie

Acestea sunt cele 5 beauty favorite în decembrie. Știu, no Kiehl.s de data aceasta, dar se mai întâmplă și situații de genul :D. Acum, sper că rubrica lunară de beauty favorite a fost pe placul vostru. Mie mi-a plăcut foarte mult să o realizez. După cum vă spuneam la început, în 2020 voi muta secțiunea de beauty complet pe youtube, unde vă invit să mă urmăriți de pe acum (aici).

Untold 2018

P.S. Imaginile sunt editate cu Rose Gold preset de la Dolce Vita ce pot fi ale voastre cu o super reducere de 50% dacă folosiți codulc DOLCEVITA50 în shop. Găsiți toate preseturile aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.