10 ani de Blogu lu Andra

Scrisoare către mine

Dragă Andra,

Abia ai terminat Școala de Blog. Abia te-ai întors de la Paris. Încă simți emoțiile și fluturii în stomac și știu că abia aștepți să te apuci de scris. Ți-ai așternut gândurile pe hârtie toată viața și, încă nu știi asta, dar vei continua să o faci, doar că mult mai public.

Aș vrea să îți spun că drumul pe care vei porni mâine este unul simplu. Aș vrea să te asigur că te vei descurca de minune. Și aș vrea să îți spun că acesta este un moment de cotitură nu doar pentru tine, ci pentru umanitate pentru că social media va exploda.

Din păcate, așa cum s-a întâmplat de multe ori până acum, tu vei fi la fel de comodă și îți va lua destul de mult să realizezi că this is the way to go. Însă nu trebuie să îți faci griji. Până la urmă vei cunoaște oamenii potriviți și vei ajunge la concluzia că blogul nu are de ce să fie doar o pasiune trecătoare. Până la urmă, blogul va deveni parte fundamentală din tine și îți va schimba complet viața.

Aș vrea să îți spun că nu vei face greșeli, dar îmi este imposibil. Toți greșim. Unele greșeli par mai grave decât sunt de fapt. Însă nimic în viață nu este definitiv. Deci nu te stresa. Înțelepciunea vine cu vârsta și, după cum deja ai aflat, tu înveți destul de repede din prostiile pe care le faci.

Te rog să fii blândă cu tine și să ai răbdare. Creativitatea nu este un izvor nesecat și vei avea parte de perioade secetoase. În acele momente, întoarcete la ceea ce te-a îndemnat de la bun început să pui mâna pe tastatură și să scrii: pasiunile tale. Călătorește, citește și bucură-te de viață, iar inspirația se va întoarce la tine.

Poate articolele tale par mici acum și vor continua să fie așa pentru mult timp. Știu că te temi să te expui prea tare. Știu că încă nu simți că locul tău este în față, în atenția oamenilor. Și mai știu că vei avea parte și de persoane care vor încerca să îți bage bețe în roate. Acum încă nu ai atât de multă încredere în tine, dar an după an vei învăța că ești puternică. An după an vei descoperi oameni minunați care vor fi dispuși să te susțină, care vor crede în tine. Îți vei face prieteni noi și vei ajunge să ai parte de libertatea la care ai visat întotdeauna.

Îmi pare rău că nu îți pot spune numerele câștigătoare la lotto. Nu este acesta rolul meu, dar vreau să te asigur că ceea ce vei pune în mișcare mâine, cu primul tău articol, se va transforma într-un minunat tăvălug din care vei avea doar de câștigat. Nu te teme. Lasă emoțiile de-o parte și fă-ți vocea auzită. La cât vorbești de tare, te-ai antrenat pentru asta toată viața :D.

Acum trebuie să te las pentru că în 2019 vei fi mult mai ocupată decât în 2009, deci am multe de făcut. Totuși, nu pot încheia fără să îți mulțumesc pentru pasul pe care ești pe cale să îl faci. Fără el, nu am fi fost niciodată unde suntem astăzi. Fără el, nu ne-am fi urmat niciodată pasiunea.

Cu drag,

Andra

Now…
Untold 2018

7 thoughts on “10 ani de Blogu lu Andra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.