Goodbye, Dexter!

Cum plecatul la Sălaş nu a mai fost o opţiune în weekend, am decis să mă uit la  ultimul sezon din Dexter. Nu ştiu câţi dintre voi au văzut filmul, dar dacă nu sunteţi foarte slabi de înger şi nu aveţi o problemă cu scenele ocazionale de nuditate, vi-l recomand.

Dexter este un psihopat care, după ce a fost crescut de un poliţist, a învăţat cum să îşi canalizeze pornirile criminale pentru a putea ucide doar criminali. Însă viaţa nu este deloc uşoară când încercă să jonglezi viaţa normală cu viaţa criminală.

Filmul mi-a plăcut foarte mult, deşi sfârşitul e groaznic (cel puţin din punctul meu de vedere). Nu înţeleg ce au scenariştii din ziua de azi cu un good old fashion happy ending. Dar sper că poate, la un moment dat, or să facă un film în care să îndrepte lucrurile. Ce să zic… a girl can dream :D.

Să vă spun de ce mi-a plăcut: Dexter e un anti-erou, însă încercările lui de a fi normal, modul în care evoluează, în care îi evoluează sentimentele, faptul că totuşi are anumite principii morale, nu au cum să nu te facă să îl iubeşti. De asemenea, este foarte interesantă povestea. Mi-a plăcut la nebunie cum, în fiecare sezon a apărut o nouă încercare pentru Dexter şi, mai mult SPOILER ALERT!!!!! mi-a plăcut că el şi-a găsit iubirea vieţii lui.

Pentru cei interesaţi, mai trebuie doar să menţionez că filmul are 8 sezoane, însă fiecare sezon are maxim 12 episoade, deci nu vă ia foarte mult să îl vedeţi.

2 thoughts on “Goodbye, Dexter!

  1. adizzy says:

    aww, eu am vazut doar primele episoade si dupa m-am luat cu altceva si am tot zis ca imi fac timp de el, dar cum am cam redus din seriale, cred ca ma apuc, am tot auzit ca finalul e dezastru, dar still i like actorul, so o sa incerc 🙂 trebuie sa termin house md totusi 😀 also, CSI NY, serialul meu de suflet s-a terminat cu happy end dinala de aveam lacrimi, good guy scenaristi 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.