Geanina Gherga Atelier de Frumusețe: noua mea oază de bine

geanina gherga atelier de frumusețe

M-am convins de foarte mult timp că în viața noastră apar de multe ori oamenii care trebuie exact atunci când trebuie. Poate fi vorba despre oameni noi, dar la fel de bine pot fi oameni pe care îi știam de foarte mult timp și cu care am pierdut legătura. Așa s-a întâmplat cu Geanina, pe care o știu de ani și ani de zile, pe care am cunoscut-o într-o perioadă în care am avut nevoie de un prieten. Cu care am pierdut legătura și care, după ce a deschis în decembrie Geanina Gherga Atelier de Frumusețe chiar în Giroc, a decis că ar fi fain să colaborăm după o întâlnire absolut întâmplătoare în apropierea salonului ei.

Bine, povestea este un pic mai lungă în ceea ce privește colaborarea, dar rezumatul cam acesta ar fi. Și uite așa, de la povești la social media, de la planuri la creare de content, de la ”Andra, ai nevoie de o curățare urgentă la față” azi am ajuns pe masa de tratament și m-am bucurat de o oră absolut divină.

Totuși, cine este Geanina Gherga?

Hai să dăm puțin înapoi și să vă spun în două cuvinte de unde o știu eu pe Geani. Practic în adolescența mea, Geani a fost vecina noastră la bloc. Ea a fost întotdeauna pasionată de frumusețe și s-a perfecționat în acest domeniu. A lucrat în diferite saloane, apoi și-a deschis un salon propriu, ceva mai micuț, tot în Giroc. Doar că Geanina a fost întotdeauna o luptătoare și a căutat să evolueze în permanență. Așa că deschiderea unui salon mai mare a fost un pas logic pentru ea.

Geanina Gherga Atelier de Frumusețe arată absolut superb. E un spațiu modern, care încă de la intrare îți inspiră relaxare și calm. Aici, Geanina efectuează diverse tipuri de tratamente cosmetice, unele dintre ele super high end și high tech, dar și tratamente de întreținere corporală și epilare definitivă. Partea faină e că se adresează tuturor persoanelor cu probleme ale tenului, nu doar femeilor, iar unele dintre tratamentele pe care le face sunt de cosmetică regenerativă. Acestea contribuie semnificativ la rezolvarea unor probleme destul de dificile ale tenului, inclusiv cicatricile lăsate de acnee.

Self care is self love

Din fericire, tenul meu nu se confruntă cu probleme atât de grave. Din nefericire, timpul extrem de limitat pe care mi-l pot acorda, plus stresul, plus începutul acesta de an absolut nebun, plus faptul că nu am mai făcut o curățare profesională de cel puțin doi ani (dacă nu mai mult), nu m-au ajutat deloc. Porii îmi erau foarte dilatați. Nici nu are rost să vorbim despre punctele negre și ajunsesem în faza în care efectiv simțeam că produsele pe care le folosesc, oricât ar fi fost ele de bune, nu mai sunt suficient de eficiente. Și vorbim aici despre produse pe care le-am folosit pe o perioadă îndelungată și care, dintr-o dată, nu mai făceau față.

Acesta a fost motivul pentru care, în momentul în care Geanina mi-a propus să mă duc la ea pentru un tratament facial am zis da cu dragă inimă și mare entuziasm. Evident că am ajuns la salon cu întârziere și mega stresată. Pentru că fix în ziua tratamentului meu Ava a făcut febră, iar Kira a decis că somnul nu este pentru ea. Dar azi nu vom vorbi despre faptul că am stat primele 30 de minute cu telefonul în mână așteptându-mă să mă sune cineva și să fug de pe masa de tratament cu masca sau peelingul pe față. Azi vorbim despre cum ultimele 10 minute am stat și m-am relaxat pentru că am avut parte de cel mai fain masaj facial. Și Doamne, Doamne câtă nevoie aveam de un astfel de moment. Sunt prea tensionată pentru binele meu. Și în viață e ca în avion: în momentele de criză trebuie să îți pui mai întâi masca ta de oxigen ca să poți salva și alte persoane.

Despre hidrodermoabraziune, cu dragoste

Ca să fiu puțin mai specifică în ceea ce privește tratamentul, trebuie să menționez că azi am făcut o hidrodermoabraziune. Da, știu, sună pompos, dar e mai simplu și mai eficient decât pare. Practic, Geanina are un aparat magic cu tot felul de unelte care, rapid, silențios și destul de nedureros, scoate punctele negre și ajută la vascularizarea epidermului. E foarte tare și la mine a avut rezultate extrem de eficiente în combinație cu produsele din gama de hidratare intensivă Hydro Evolution de la APIS.

APIS este brandul de produse cu care Geanina lucrează și pe care le și comercializează în salon. Din gama Hydro Evolution azi a folosit pentru mine mai multe produse, dar preferata mea a fost de departe masca alginată intens hidratanta. Mi-a plăcut la aplicare deoarece a fost super răcoritoare, cam ca și când aș fi stat sub o cascadă într-o zi toridă de vară. Și mi-a plăcut cum mi-a lăsat tenul după, super smooth, de parcă aș fi purtat pe față un filtru de instagram :)))). Mă gândesc foarte serios să îmi achiziționez una și pentru acasă la un moment dat pentru că prea e faină.

geanina gherga atelier de frumusețe

To be continued…

Povestea mea și a Geanina Gherga Atelier de Frumusețe este abia la început și sunt nerăbdătoare să văd cum va evolua. Cert este că mă bucur tare să o am pe Geanina aproape. Mă bucur să colaborez cu ea pentru că este un profesionist desăvârșit. Și mă bucur că vă pot recomanda și vouă serviciile ei.

Știu că în ziua de azi este greu să găsim timp pentru noi. Suntem toți atât, atât de ocupați. Dar mai știu și că din cana goală nu avem ce să turnăm, iar sănătatea trebuie să fie întotdeauna o prioritate. Și nu, îngrijirea tenului nu înseamnă vanitate, ci grijă pentru sănătatea ta. Pielea e cel mai mare organ al corpului până la urmă. Tu ce ai făcut pentru pielea ta azi?

Untold 2018

2 thoughts on “Geanina Gherga Atelier de Frumusețe: noua mea oază de bine

  1. Eses says:

    Desi povestea noastra este mai complexa, sufletul ei luptator si dorinta de a evolua au dus la deschiderea unui spatiu mai mare si modern. Cu marea pasiune pentru domeniul frumusetii, Geanina ofera tratamente cosmetice de ultima generatie, insa se adreseaza si barbatilor cu probleme ale tenului si ofera si tratamente de cosmetica regenerativa pentru rezolvarea cicatricelor de acnee.

    • Andra Costa says:

      Îți mulțumesc frumos pentru completări. Într-adevăr, Geanina oferă soluții pentru o sumedenie de probleme ale tenului, este un profesionist desăvârșit și un om extraordinar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.