Fast and Furious 7

O sa incep prin a va marturisi ca eu nu am fost niciodata o mare fana a seriei. Am vazut cred 1 (poate) si sigur 3 (dar nu se prea pune), in rest nici un Fast and Furious. Totusi, trailerul de la 7 m-a convins INSTANT! Cum ai putea sa nu vrei sa vezi un film in care unii sar cu masinile din avion? Ar trebui sa fii cel putin nebun ca sa nu vrei sa vezi asa un film.

Povestea, va asteptati probabil la ea, Vin Diesel si compania trebuie sa se bata cu unii si altii ca sa isi protejeze familia extinsa. Nu are rost sa va povestesc despre chestia asta.

Mai bine va spun ce mi-a placut mie:

0.5 Cum au sarit din avion. Cea mai tare scena EVER! Mai tare decat mersul pe 2 roti intre 2 tiruri din unul dintre Transporter. Nu cred ca ar putea sa vina cu ceva mai genial. Desi masina aia rosie sarind printre zgarie nori a fost aproape :D.

1. Jason Statham in rol negativ. Mi s-a parut prea tare, mai ales pentru ca eram obisnuita sa fie eroul si sa tin cu el. Iar acum ma gandeam… ok, intre The Rock si Trasporter, cum au decis cine castiga? :))) A fost o chestie ft tare.

2. Masinile, dar asta nu cred ca este nici o surpriza. Cui ar putea sa nu ii placa masinile din Fast and Furious?

3. Muzica! Absolut geniala!

4. Finalul. Si acum o sa dau mai multe SPOILERS, deci nu cititi daca nu vreti sa stiti. Mi s-a parut ataaaat de frumos ca nu l-au omorat pe Paul Walker si in film, ca a ramas practic pe drumul lui, mergand spre o viata mai buna. Si cum au dat scene din filmele trecute… doar cand ma gandesc imi vine sa plang. Plus Vin Diesel care spunea ce prieten bun a fost Paul, care sigur era ceva spus din suflet, pentru ca dupa atata timp petrecut impreuna nu aveau cum sa nu fie prieteni, m-a miscat pana si pe mine, care nu sunt cea mai sensibiloasa.

5. Felul in care a plecat The Rock din spital :)))). Prea funny!

Cam acestea sunt motivele mele. Va recomand cu drag filmul. Chiar mi se pare potrivit pentru toata lumea. Are actiune, iubire, urmariri cu masini, batai, faze amuzante, si MASINI CARE SAR DIN AVION PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU :))). Deci mergeti sa il vedeti 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.