Doctor Strange

 

Oficial o să vă povestesc despre cel mai tare film pe care l-am vazut toamna aceasta, deci trebuie să mergeți și voi să îl vedeți. Doctor Strange este pur și simplu mind blowing. Habar nu am cum au reușit cei de la Marvel să creeze un erou atât de genial. Ca să nu mai spun că îl filmul acesta toți actorii sunt perfect aleși.

Nu putea să existe un Doctor Strange mai tare decât Benedict Cumberbatch. Are doza aceea perfectă de aroganță și farmec. Este pur și simplu dreamy, iar personajul i se potrivește mănușă. Abia aștept să îl mai văd în rolul acesta și având în vedere cât de tare este filmul, sunt sigură că acest lucru se va întâmpla în curând.

Tilda Swinton este și ea absolut genială. Mie întotdeauna mi s-a părut o actriță extrem de stranie. Are ea așa o față puțin nepământeană, dar pentru rolul de Ancient One este perfectă. Nici măcar faptul că era complet cheală nu m-a deranjat, iar ținuta ei chiar mi-a plăcut. Halloweenul viitor o să fiu și eu Ancient One :D.

Dar am vorbit prea mult despre altele și prea puțin despre film. Deci povestea este cam așa: Stephen Strange este un neurochirurg extrem de talentat și de egocentric ce își pierde abilitatea de a practica în urma unui oribil accident de mașină (care a fost un pic cam straniu și nu m-ar mira ca în filmele viitoare să aflu că a fost o chestie extrem de intenționată, nu un accident). Pentru că medicina modernă nu reușește să îl vindece, doctor Strange pleacă în căutarea unor remedii mai puțin tradiționale în Tibet. însă descoperă că lumea nu este doar ceea ce poți vedea și în curând trebuie să aleagă între vechea lui viață și o cale mult mai grea, care s-ar putea termina cu sfârșitul lumii.

Dacă până acum nu v-am convins că trebuie să mergeți la cinema să vedeți filmul acesta (de preferat în format Imax așa cum l-am văzut noi la Cinema City în Shopping City Timișoara), o să vă mai spun că efectele speciale sunt absolut spectaculoase. Scott Derrickson a creat o lume absolut fabuloasă, în care nimic nu este ceea ce pare, realitatea poate fi modificată cu o fluturare a mâinii, iar magia deschide porți spre lumi noi și pline de posibilități.

În final, aș vrea să le mulțumesc celor de la Cinema City pentru invitație. Colaborarea noastră este o adevărată plăcere, iar faptul că a început datorită BloggingTM 2.1 nu face decât să demonstreze cât de importantă este crearea acestei comunități în Timișoara.

2 thoughts on “Doctor Strange

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.