De vorbă cu Simona Leluga

Am ajuns să o cunosc mai bine pe Simona Leluga după ce m-a invitat la deschiderea magazinului Kiehl’s. Mi-a plăcut implicarea ei, pasiunea cu care vorbea despre produse și, trebuie să recunosc, am apreciat în mod special faptul că îmi oferea răspunsuri la toate întrebările mele, mai mult sau mai puțin ciudate. Și pentru că am scris atât de mult despre produsele Kiehl’s pe blog, dar mai ales pentru că ele au ajuns să fie atât de importante în viața mea de zi cu zi, am hotărât că a venit momentul să vă prezint și vouă femeia din spatele brandului. Așa că astăzi pregătiți-vă să aflați ceva mai multe despre cea pe care sunt sigură că multă lume o știe ca și Simona de la Kiehl’s :D.

Andra: Simona, în primul rând sunt curioasă cum ai ajuns să lucrezi în domeniul beauty? Te-a pasionat întotdeauna sau ai descoperit pe parcurs această chemare?

Simona: Cred ca domeniul m-a ales pe mine, într-un fel ☺. În urmă cu aproximativ 7 ani am început să lucrez în acest domeniu absolut minunat, în care am învățat enorm de multe despre acesta lume și mi-a plăcut foarte mult. Dar a existat și o chemare, într-un fel, pentru că de mică mă imaginam o doamnă mereu rujată, aranjată și cu o carieră care să mă facă să zâmbesc în fiecare zi. Din fericire, exact de asta am parte acum. 

A: Ai ajuns să te identifici cu brandul Kiehl’s. Cum de ai devenit un adevărat ambasador al acestei companii?

S: Am ales să mă identific cu acest brand în momentul în care am ales  să fac parte din familia Kiehl’s. A fost o decizie pe care am luat-o o dată cu deschiderea magazinului din Iulius Mall. De fapt, a fost și o provocare pentru mine, să cresc un brand iubit de clienți, în general, cu produse foarte  bune, dar care nu erau foarte cunoscute  în zona de vest a țării. Totuși, cel mai mult a contribuit la transformarea mea într-un ambasador al brandului faptul că iubesc ceea ce fac, iubesc produsele Kiehl’s și mă simt onorată să interacționez cu oamenii. Îmi place să vorbesc despre skin care, să le ofer celor ce vin în magazin modalități de îngrijire a pielii care să îi satisfacă și să îi determine să revină în magazin. Cel mai mult mă bucur când oamenii se întorc la Kiehl’s și îmi mulțumesc pentru îmbunătățirile aduse pielii lor. Aceasta este adevărata răsplată și mă onorează de fiecare dată.

Simona Leluga

A: Cât de mult a influențat domeniul în care lucrezi felul în care vezi frumusețea?

S: În primul rând, consider că orice om este frumos în felul său. Dar dacă vorbim strict despre ceea ce înseamnă frumusețea, trebuie să spun că ea începe cu o piele curată, care radiază în orice moment al zilei. Consider că nu poți avea o pictură frumoasă dacă pânza nu este curată.

A: Având în vedere acest lucru, care este sfatul pe care îl dai absolut tuturor clientelor tale?

S: În primul rând să aibă grijă de ele. Având grijă de ele au grijă și de pielea lor. Dar, mai practic, le subliniez imporța curățării tenului și a hidratării acestuia zilnic. În plus, le reamintesc ca măcar o dată pe săptămână să își aplice o mască.

A: Care este greșeala pe care o fac mai toate clientele ce trec pragul Kiehl’s atunci când vine vorba despre îngrijirea tenului?

S: Sunt 2 categori de greșeli sau, cum îmi place mie să spun, mituri :
 1. ‘NU curăț tenul pentru că nu folosesc make-up‘ – aceasta este o greșeală deoarece tenul trebuie curățat zilnic cu un gel de curățare potrivit nevoilor sale chiar dacă nu folosești make-up. Ceea ce nu iau în considerare persoanele care trăiesc cu această impresie este faptul că noi intrăm în contact cu factori iritanți în fiecare zi. Chiar dacă nu ai aplicat absolut nici un produs pe ten, el este agresat de praf, aer conționat, poluare, vânt etc. Și trebuie curățat.
 2. ‘NU hidratez  tenul pentru că tenul meu este gras’ – femeile care au tenul gras au tendința să renunțe la crema hidratantă deoarece se tem de strălucirea dată de sebum. Dar pielea are nevoie de hidratare indiferent de tipul de ten. Ba mai mult, un ten gras care nu este hidratat are tendința de a pune la muncă glandele seebace pentru a suplini lipsa de apă. Acestea produc mai mult sebum și fața este și mai strălucitoare.

A: Dacă tot am vorbit atât de frumusețe, care este ritualul tău de frumusețe?

S: Rutina mea de frumusețe este împărțită în 2 categorii:

Rutină de dimineață:

 • Ultra Facial Cleanser – gel de curățare
 • Ultra Facial Toner Toner – pentru echilibrarea Ph-ului
 • Daily Reviving Concentrate – pentru hidratare și luminozitate
 • Avocado Eye Cream – pentru hidratarea pielii din zona ochilor
 • Ultra Facial Cream – pentru hidratare și ca bază de machiaj

Apoi îmi aplic un make-up lejer, adică fond de ten, blush și un ruj.

Rutina de seară:

 • Midnight Recovery Botanic Cleansing Oil – pentru demachiere
 • Ultra Facial Cleanser – gel de curățare
 • Ultra Facial Toner – pentru echilibrarea Ph-ului
 • Midnight Recovery Eye – pentru diminuarea pungilor și linilor fine: 
 • Ser Vitamina C – pentru a diminua ridurile de expresie și pentru un ten neted
 • Midnight Recovery Concentrate – pentru hidratare si regenerare

În plus, încerc sa dorm minim 7 ore în fiecare noapte.

A: Care sunt cele 3 produse pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie?

S: Gelul de curățare , de preferat Ultra Facial Cleanser, crema de față cu SPF, care clar ar fi Ultra Facial Cream SPF30 si un balsam de buze, cel mai probabil Love Oil for Lips, care hidratează și ar accentua bronzul!

simona leluga

A: Ca să trecem și la ceva mai lejer, sunt curioasă ce îți place să faci în timpul liber?

S: Îmi place să citesc, în special cărți care mă ajută să mă dezvolt. Îmi place să mă plimb în natură și să îmi petrec timpul cu prietenii. Așa am ocazia ‘’sa le mai zic cate ceva despre Kihels’’ :)))).

A: Având în vedere că una dintre pasiunile tale îmi e tare dragă și mie, te-aș ruga să ne recomanzi ultima carte WOW pentru tine!

S: Ultima carte WOW a fost 12 reguli de viață a lui Jordan B. Peterson. Consider că toată lumea ar trebui să o citească pentru că îți deschide ochii.

A: Ai acumulat foarte multe cunoștințe în domeniul beauty. Te-ai gândit să te apuci de un blog sau un vlog pe nișa aceasta?

S: Am fost sfătuită să mă apuc de un vlog în această direcție, însă încă nu am hotărât dacă este ceva ce îmi doresc sau nu. Vom vedea ce îmi rezervă viitorul. Deocamdată sunt foarte mulțumită de interacțiunea pe care o am pe Instagram, @simona.leluga, cu toți cei ce doresc să afle mai multe detalii despre skincare sau despre produsele Kiehl’s si evenimentele care vor urma. 

A: Îți mulțumesc, Simona, pentru că ai acceptat să povestim și ne vedem cât de curând în magazin :D.

S: Te aștept cu drag.

Acestea fiind spuse, sper că v-am ajutat să cunoașteți ceva mai bine un om extrem de pasionat de munca sa. Dacă sunteți curioși cum am ajuns eu să iubesc atât de tare produsele Kiehl’s aruncați o privire aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.