De vorbă cu Alexandra Guțu – despre pictură și cămăși Tombabe

Alexandra Guțu

Recunosc. Până acum 2 săptămâni… poate 3 :))))… nu știam cine este Alexandra Guțu. Apoi am descoperit noile cămăși pictate de la Tombabe și am fost curioasă cine realiza piesele. Așa că am făcut puțin research pe Instagram și am dat peste profilul ei. Evident că mi-a plăcut (doar e artistă :P) și i-am dat follow. End of story!

Sau cel puțin așa credeam eu. Pentru că în momentul în care am mers să îi iau interviu Inei (îl găsiți aici dacă nu l-ați citit încă :D) a intervenit providența. Da, da, sunt pe destin zilele astea :))). De ce? Pentru că în timp ce așteptam să încep discuția cu Ina, a apărut Alexandra. Au discutat ele puțin, apoi am început interviul. Și în timp ce discutam, am ajuns la subiectul colaborărilor. Moment în care Ina a venit cu ideea să îmi spună și Sanda (pentru că ea așa îi spune) câteva cuvinte.

Evident că am fost super inspirată și am pus-o repede pe Alexandra în fața camerei. Nu voiam să se răzgândească. Problema, însă a fost că nu știam că urma să îi iau acest interviu, deci toate întrebările pe care i le-am pus au fost complet spontane. Așa că a fost nevoie să mai culeg câteva informații care să mă ajute să îmi fac o idee despre ea.

Cine este Alexandra Guțu?

Alexandra este o tânără extrem de talentată care, la doar 21 de ani, pare să știe destul de bine ce vrea. Născută în Republica Moldova, ea și-a urmat pasiunea pentru pictură și a ajuns în Timișoara, unde s-a adaptat perfect. După cum spune chiar ea, aici a avut parte de oportunități neașteptate pe plan profesional, ceea ce a contribuit la impresia plăcută pe care Timișoara i-a lăsat-o.

Însă oportunitățile nu au apărut oricum, ci datorită talentului de care dă dovadă. Astfel, nu puteam să nu întreb ce anume o inspiră și trebuie să recunosc, nu mă așteptam la răspunsul ei:

Atunci când pictez, mă inspiră mult procesul. Sunt foarte entuziasmată pe parcursul lucrului, fie că pictez o haină sau o compoziție. Prefer să duc un lucru până la capăt sau măcar la o etapă clară, de unde să fie ușor să continui următoarea dată procesul. De obicei, încerc să îmi setez un mic scop înainte de a începe o lucrare și asta mă inspiră mult. În momentul în care ajung la ce mi-am propus, atunci sunt foarte mulțumită de mine.

Alexandra Guțu
View this post on Instagram

#travel #love #paris #france ??

A post shared by Alexandra (@gutu_sanda) on

Da, în lumea oamenilor inspirați de muzică sau natură, există Alexandra care se lasă inspirată de munca propriu-zisă. În aceste condiții, eu am ajuns clar la concluzia că viitorul sună bine pentru tânăra artistă. Cât despre Alexandra, ea preferă să ia lucrurile pe rând, cu răbdare și cu aceeași pasiune pe care o pune în fiecare dintre creațiile sale:

Nu îmi place să vorbesc despre viitor deoarece încă nu sunt hotărâtă ce vreau să fac. Important este că ceea ce fac acum îmi place foarte mult. Pur și simplu ador ceea ce fac acum, mă relaxează și vreau să dezvolt această pasiune cât mai mult posibil. Cred că dacă voi găsi și susținerea de care am nevoie, rezultatul va fi deosebit.

Alexandra Guțu

Alexandra Guțu x Tombabe

Despre colaborarea dintre Alexandra și Tombabe nu are rost să vă povestesc eu prea multe pentru că vă spune chiar ea povestea în continuare:

Deci? Sunteți la fel de fascinați ca și mine? Pentru că eu clar am nevoie a.s.a.p. de o cămașă pictată de Alexandra Guțu. Dacă sunteți în aceeași situație sau încă mai aveți nevoie de convingere, studiați mai atent profilul ei de Instagram și vorbim după :D. Dacă aveți deja o piesă din colecția Alexandra Guțu x Tombabe, do share. Aștept să îmi povestiți despre ea în comentarii.

Untold 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.