De ce m-am apucat de Vlogmas?

Astăzi a apărut vlogul cu numărul 6 din seria vlogmas și cred că a venit momentul să vă spun de ce am decis să mă apuc de acest proiect și cum merge până în momentul de față. Va fi un fel de live update de care aveam nevoie și care cred că va aduce unele lămuriri pentru voi, dar mai ales pentru mine :D.

De ce m-am apucat?

Întrebarea vine încă din titlu și probabil că a apărut și în mintea unora dintre voi. Ce a fost în capul meu când am început vlogmas? Pentru că eu sunt blogger. Eu scriu. Eu nu m-am ținut niciodată de youtube. Și editatul video nu este DELOC unul dintre talentele mele.

Deci de ce?

Ei bine… răspunsul este foarte simplu: aveam nevoie de provocarea aceasta. Aveam nevoie de ea ca să mă pot mobiliza să creez conținut video. După cum bine știți sau poate ați auzit (dacă nu, vă spun eu acum), conținutul video este cel mai bine consumat de către oameni în ziua de azi. Toată lumea urmărește pe cineva pe Youtube. Și oricât de mult îmi place mie să scriu, adevărul este că dacă vreau să ajung la cât mai multă lume trebuie să fac așa cum spun toți cei ce dau lecții de social media: să merg unde este publicul. Iar publicul meu este și pe youtube. Ba mai mult, chiar și publicul meu consumă mai mult conținut audio-video decât conținut scris.

Cum merge treaba?

Bun. Până la urmă am decis să îmi asum această provocare și, cu ușoare deraieri, m-am apucat de ea. La editat încă mai stau horror, așa că nu vă așteptați la BLOCKBUSTERUL vieții mele, cum spunea Marina :))). Este doar viața mea pur și simplu.

Cel mai greu îmi este să respect programul pentru că, de cele mai multe ori, mi se pare că am suuuuper mult timp să editez și mă trezesc că nu e chiar așa. Mai am o problemă și cu ceea ce produc pentru că sunt o extremistă și ori vorbesc prea mult ori apar numai chestii random și muzică aiurea pe fundal. Mi se pare greu să găsesc un echilibru și încerc să mă documentez, dar momentan nu mi se pare că îmi iese.

Faza este că inspirația mea, într-un fel, este Andreea Balaban. Am început să o urmăresc anul trecut și am văzut tot vlogmasul ei. Și Andreea vorbește mult, nu glumă. Dar ea are și o comunitate mare și strânsă care exact asta adoră la ea. Problema este că eu nu am această comunitate, deci nu sunt sigură exact ce ar trebui să fac. Iar când nu sunt sigură de ceva… vorbesc mult pentru a compensa incertitudinea :)))).

Totuși, din ceea ce am văzut, feedbackul este pozitiv până în acest moment, deci pot spune fără probleme că sunt pe drumul cel bun :D.

vlogmas

Ce se întâmplă cu blogul?

Blogul rămâne proiectul meu de suflet. Nu vă temeți, nu scăpați așa ușor de mine :))). Mai puțin și Blogu lu Andra împlinește 10 ani. Am un program de postări super ok, deci 0 intenții de a renunța la blog. Pur și simplu simt nevoia să mă extind în ceea ce privește platformele sociale pe care le utilizez.

Trebuie să recunosc, însă, că plănuiesc să fac unele mici schimbări și la blog. După cum ați văzut deja, partea de fashion a devenit mult mai evidentă. Nu am renunțat nici la călătorii. Încerc să îmi dau seama doar în ce domenii vreau ca vocea mea să fie mai bine auzită. Și da, blogul va avea parte și de un mic make-over marca SweetLime, în curând :D.

Acestea fiind spuse, nu uitați să dați un subscribe, dacă nu ați dat încă. Aici găsiți toate clipurile din seria vlogmas. #ANDRAS365STYLE continuă. Și vine Crăciunul. La voi cum merge Decembrie până acum?

Untold 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.