Ținutele săptămânii (2)

Hello, hello! Sunteți pregătiți pentru recapitularea ținutelor săptămânii? Am 7 lookuri pentru voi, care mai de care mai diferite, care mai de care mai similare. Este ciudat cum am ajuns să dezvolt pasiuni pentru piese vestimentare pe care în urmă cu 1-2 ani nu le-aș fi purtat nici bătută.

Despre ce vorbesc? Mă mai gândesc dacă vă las să descoperiți singuri sau vă dezvălui eu secretul. Dacă vă prindeți voi, aștept un comentariu :D.

Luni: Too cold for this!

Luni am fost în contratimp cu natura. Deși aveam câteva chestii pe mine, clar nu am gândit-o până la capăt pentru că m-am congelat în colanții mei cu galaxii. Ei arătau super, nu am ce zice. Și finally am o chestie de purtat peste suficient de lungă încât să nu mi se vadă fundul atunci când port acești colanți :))). Dar ceva din combinația bluzei roz cu cămașa albă nu m-a convins deloc, deci sigur nu o veți revedea.

Marți: Professor Andra

Acesta este momentul în care ar trebui să vă prindeți de obsesia mea actuală. Mai nou, cămășile purtate pe sub pulovere mi se par mega tari. Și dacă le mai adaug și câte un papion de-al lui Flavius, plus o pereche de pantaloni raiați, parcă aș fi scoasă din filmele cu profesori de la Oxford. Doar că eu sunt mult mai cute :))). Iar la Tucano îndrăznesc să zic că au ceai mai bun :D. Trebuie să le încercați. Sunt făcute din ceva pireu de fructe.

Miercuri: Rudolf, the red nose reindeer

Ce-mi place mult la decembrie este faptul că există haine pe care le pot purta doar acum. Și da, vorbesc despre puloverele de Crăciun. Eu am 3 la număr, în momentul de față, dar cred că voi mai achiziționa cel puțin 1. Cel de față îl are în prim plan pe Rudolf și mi-a plăcut maxim cum a venit cu o fustă de piele și bocanci negri cu ținte. Cât despre șapcă, este cireașa de pe tort, ce mai :D. I LOVE IT!

Joi: Always bet on RED

Acum voi renunța pentru un moment la modestia ce mă caracterizează pentru a vă spune că (i)Anca are dreptate, roșul mă prinde super bine :))). Și știu asta. Nu doar pentru că sunt blondă. Adică semi blondă. Pur și simplu vibrez bine pe roșu. Indiferent ce culoare am avut în păr, roșul mi-a venit mănușă. Cu toate acestea, nu îl port pe cât de des ar trebui. Și chiar nu știu de ce. Dar joi am purtat un pulover roșu pe care îl ador, cu blugi și bocanci. A fost o chestie lejeră pentru că ziua a fost lungă și complicată. Noroc cu masajul de pe seară :D.

Vineri: Bloggers do it better

Aceasta este una dintre bluzele mele absolut favorite. O ADOR! De fapt, ador mesajul. Pentru că mi se pare că mi se potrivește. Am purtat-o tot cu o cămașă, deci am cam exagerat cu cămășile săptămâna aceasta. 3 zile din 7 nu este chiar normal, dar m-am redresat pe parcurs.

Bluza și cămașa vieții am purtat-o cu niște pantaloni care teoretic sunt sport, practic sunt geniali. Îmi place maxim faptul că sunt extrem de largi și dacă nu ar avea elastic în talie, ai zice că sunt cei mai eleganți de pe lume. Deși nu au treabă. Sunt favoriții mei, clar.

Ținuta a fost completată de cea mai nouă achiziție, proaspăt scoasă din sacul lui Moș Nicolae: o super pălărie de la Zara. Este… genială! Este foarte groasă. Și o veți vedea foarte des iarna aceasta, sunt sigură!

Sâmbătă: Lady Like

Este foarte straniu cum se combină în capul meu ținutele de doamne cu ținutele casual. Dar nimeni nu este doar într-un singur fel. Și cu atât mai puțin femeile. Drept urmare, ori de câte ori mi se ivește ocazia de a fi fancy, I go over board :))). Iar când se lansează noua colecție de la Kiehl’s, clar este motiv să fiu fancy. Așa că am făcut o combinație destul de basic ca și culori, negru și camel, deși bluza era mai victoriană ea așa, ceea ce îi dădea un aer special întregului look. Am adăugat cea mai nouă pălărie cu care m-a cadorisit Moș Nicolae 😀 și o broșă mare pentru extra spark și aia a fost. M-au cam durut picioarele de la botine, dar m-am descurcat și, după câte poze mi-am făcut și ce a mai spus internetul, am arătat absolut genial :))).

Duminică: Road tripping in pink

Dacă încă nu ați văzut vlogmas numărul 8, e momentul să vă uitați pentru că am fost la Harababura Vintage Fair și am găsit cea mai cute bluză roz ever. Parcă ar fi făcut-o Alex Ghencea special pentru mine. Nu aveam cum să nu o cumpăr. Și dacă tot am cumpărat-o, trebuia să o port la Oradea. E groasă, pe gât, are pene super faine și merge perfect pentru ținutele casual care vor un aer cool. Mai mult, încape perfect pe sub pufoșenia mea cea nouă, deci nu mi-e nici frig. Sunt foarte curioasă cum va arăta într-o ținută mai elegantă :D. Dar până aflăm (pentru că sigur o voi purta mult și bine iarna aceasta), hai mai bine să vedeți cât de cute este atunci când e casual 😛

Gata! E trecut de 12 noaptea și sunt leșinatăăăăăă, dar acestea sunt ținutele săptămânii. Care este favorita voastră? Aștept răspunsul în comentarii.

Dacă vreți să vedeți fiecare ținută în ziua în care o port, singura soluție este să începeți să mă urmăriți pe Insta acum :D.

3 thoughts on “Ținutele săptămânii (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.