Danemarca – part 2

Sambata am fost la Legoland :D. Aici in Danemarca e primul din Europa (nu singurul cum am spus înainte :D), ei fiind inventatorii Lego. Erau atat de multi oameni, atat de multi copii mici si… noi :)). Sa nu credeti ca e o chestie doar pentru copii, desi accentul clar pe ei cade.

Legoland are de toate pentru toti. E ditamai parcul de distractii, dar foarte bine structurat pe diverse tematici: vestul salbatic, castele medievale, lumea duplo, egiptul antic, lumea piratilor, atlantis si atractii miniaturale. Fiecare tema avea tot felul de carusele si roller-coasters si standuri pentru cumparaturi sau locuri unde puteai manca. E multa multa inghetata la Legoland si tot ce-ti mai poti imagina in materie de dulciuri.

Eu m-am dat pe o gramada de carusele, dar clar nu pe toate. Efectiv nu am avut timp pentru ca, desi nu trebuia sa platesti avand in vedere ca biletul de intrare iti permitea sa te dai pe orice, trebuia sa stai la coada. si Doamne ce cozi erau la unele. Plus ca pe toate care presupuneau sa ma ud, Linda nu m-a lasat sa ma dau ca sa nu racesc. Ea a fost un soi de mama mea :P.

Am fost si la un spectacol 4D, dar cel mai mult mi-a placut lumea miniaturala construita din Lego. Atractii turistice ale lumii – Statuia Libertatii, Taj Mahal, Casa Alba, Acropolele, pagode chinezesti fiind doar cateva care mi le amintesc acum – animale construite pentru un mini safari, scene din orase adevarate precum Amsterdam sau Copenhaga, un aeroport miniatural si o expozitie speciala cu scene din fiecare film Star Wars.

Cred ca daca nu vedeam nimic altceva in Danemarca si mergeam la Legoland tot merita sa vin.

3 thoughts on “Danemarca – part 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.