Danemarca – part 3

De cand am venit in Aarhus, Linda m-a informat ca sunt cateva chestii pe care trebuie neaparat sa le facem:

1. Sa mergem in club

Asa ca sambata seara, desi obosite dupa Legoland, am pornit spre Social impreuna cu vecinii ei de palier. Clubul era super dragut si mi-a placut la maxim ca nu se fuma inauntru. Ca sa compenseze totusi, dadeau ei cu un fum de nu mai vedeai nimic si aveai toate sansele sa intri in coliziune directa cu cineva :P. Preturile sunt destul de mari in Social, comparativ cu cele din cluburile din Timisoara de exemplu, chiar si cele mai scumpe cluburi din Timisoara.

Ceea ce m-a socat insa au fost oamenii. Fetele erau atat de… dezinvolte (ca sa nu folosesc un cuvant mai dur :D) si nu aveau nici cea mai mica problema in a sari, singure sau in grup, pe un baiat daca le placea de el. In ceea ce-i priveste pe baieti, erau la fel de insistenti ca si fetele si nu reperau de nici o culoare subtilitatile.

Dar totusi, daca e sa o luam per total, a fost super tare :D.

2. Sa mergem in Orasul Vechi (Den Gamle By)

Acesta l-am vazut ieri si Linda chiar a avut dreptate, merita vazut. Casele au fost translatate aici caramida cu caramida sau perete cu perete din diverse parti ale tarii, dar sunt exact cum erau ele pe vremuri. Oamenii care lucreaza aici poarta costume de epoca si fac activitati de epoca. Aici sunt realizate tot felul de prajiturele, cafea de casa cum ar veni, sapunuri naturale si alte produse din lemn sau ceramica. Nu mai tin minte exact cat ne-am plimbat prin el, dar am fost de-a dreptul fascinata, mai ales ca m-am dat pe un leagan gen antic, in forma de barcuta :D.

Din Gamle am iesit in Gradina Botanica. Aceasta nu a fost cine stie ce sau poate nu stiu eu sa apreciez genul acesta de loc. Totusi, am fost foarte entuziasmata sa vad o moara de vant de pe vremuri. Era asa draguta :P.

3. Strada pietonala

Aceasta e plina de magazine, deci puteti intelege de unde fascinatia :D. Din pacate magazinele lor sunt foarte scumpe si cam aceleasi deci pentru mine a fost destul de enervant X(. Dar eu nu sunt cea mai rabdatoare persoana de pe lume si chiar a meritat pana la urma sa ma plimb pe acolo, daca nu din alt motiv, macar ca sa vad ce si cum face lumea din Aarhus cand vine vorba de cumparaturi.

4. Aros si parcul cu caprioare – acestea sunt rezervate pentru azi, deci va tin la curent 😛

One thought on “Danemarca – part 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.