Danemarca – part 1

Am ajuns intr-un final apoteotic in Danemarca. Am facut atatea planuri, atatea economii, am asteptat atat de mult, si eu si Linda, incat inca nu-mi vine sa cred ca sunt aici.

Am venit cum se vine: cu avionu. Zborul a fost usor si placut. Era sa fac cu inima doar in aeroport in Viena pentru ca credeam ca o sa pierd avionul, dar nu era avionul meu :D. Am fost perchezitionata de 2 ori si am hotarat ca nu o sa mai port anumite haine la intoarcere.

Din Copenhaga in Aarhus am ajuns cu autobuzul si cu bacul. Drumul a fost lung si nu foarte. Am citit ceva, m-am mai uitat pe geam si am cucuit mult. Era super obosita. Din uitatul pe geam nu m-am ales cu prea multe, doar cu convingerea ca nu as putea trai intr-o tara fara munti si ca aici e foarte mult liliac salbatic.

La sosirea in Aarhus ma astepta Linda, ca un soare. Am zis ca o iau razna pana am ajuns la ea pentru ca nu am vorbit cu nimeni foarte foarte multe ore si mi-am mai facut si doua babe capu calendar in autobuz.

De cand am ajuns in Aarhus am facut o gramada de chestii. In primul rand am ajutat-o pe Linda sa termine dizertatia. In al doilea rand, am vazut scoala ei, Aarhus School of Business. E ca o tabara de vacanta, doar ca super tehnologizata. Are chiar si ratuste. Ce scoala serioasa are ratuste? Dup-aia am zis ca mergem in Klubben, barul scolii. Am stat noi linistite pana cand… ne-a scos bodyguard-ul afara pentru ca eu, nefiind studenta acolo, nu aveam voie. Linda s-a cam suparat, dar am zis ca n-are nimic si am luat-o la pas prin oras.

Aarhus e un orasel foarte dragut. Seamana destul de mult cu oraselele din Olanda. Oamenii in schimb sunt infiorator de ciudati, dar despre ei alta data.

Azi am facut baie in Marea Nordului. Linda nu a vrut sa ma lase, dar de obicei cand mi se pune pata pe ceva nu renunt prea usor. Pana la urma m-am bagat si am zis ca mor. Nu cred ca am stat mai mult de … 20 de secunde … dar am zis ca nici nu mai ies. Cand am ajuns la mal si mi-am luat prosopu mi se parea ireal de cald afara. Vai de viata mea. Chiar aveam toate sansele sa-mi dau duhul in apa aia. Din fericire nu am facut-o, dar pot trece Marea Nordului pe lista de locuri in care m-am scaldat :)).

3 thoughts on “Danemarca – part 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.