Cu mami la Cărturești

Sunt sigură că toată lumea a auzit cel puțin de Cărturești, nu numai ca și librărie, ci și ca și ceainărie. Ei bine și mami a auzit, dar nu a fost niciodată.

Drept urmare, miercuri, când nu a mai avut încotro și a venit cu mine la Mall, am hotărât să o duc la Cărturești, mai ales că eu iubesc ceaiul de acolo :D. Zis și făcut! După ce am terminat cumpărăturile, ne-am așezat liniștite la măsuță în Cărturești, ne-am comandat un ceai Vital Energy și, până ni l-a adus, ea a dat o tură prin librărie. Eu am așteptat cuminte la masă, am păzit hainele și am vorbit la tel. Vroiam să o las să se uite ce și cum, mai ales pentru că ea chiar e o mare iubitoare de cărți.

După ce ne-a adus ceaiul și s-a mai răcit puțin, s-a îndreptat și ea spre măsuța noastră cu vreo 3 cărți în mână.

Ne-am bucurat de ceai, de cărți, de poveștile noastre. A fost genial. Mi-am dat seama atunci că… petrec prea puțin timp de calitate cu mami. Adică interacționăm mult, dar nu ne rezervăm suficient timp pentru activități… de relaxare.

Așa că o să mai văd și alte lucruri interesante de făcut. Anul ăsta sunt pusă pe fapte mari. Vreau să îmi fac mai mult timp pentru oamenii care contează, pentru mine, să mă implic în mai multe proiecte și nush… să fac de toate și orice îmi vine în cap.

Deci o să merg mult mai des în Cărturești și alte locuri mai boeme. O să-mi fac mai mult timp pentru lucruri aparent… inutile… dar care au rolul de a te unge pe suflet. Poate că asta nu e cea mai… profitabilă gândire… dar finanțele sunt supra-apreciate :))… și nu vreau lucruri exuberante, deci mă descurc eu cumva :P.

Urați-mi noroc :P.

P.S. O ultimă poză din Cărturești :D. Mor după rafturile astea și toate ceaiurile de aici :X

4 thoughts on “Cu mami la Cărturești

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.