Un review întârziat pentru Valentine’s Day

Îmi pare rău că am lungit-o atât și o să înțeleg perfect dacă nu o să mai citiți review-ul meu. Problema ieri a fost că de dimineață eram în recuperare, incapabilă să gândesc suficient de coerent cât să scriu, iar când m-am adunat am avut atâtea de făcut încât seara târziu, când am ajuns acasă, mi-am dorit doar să dorm.

Dar să ne întoarcem la ziua cea mare: Valentine’s Day.

Nu știu voi, dar eu m-am distrat la maxim marți. Contrar părerii generale (a fetelor) cum că băieții sunt partea de bază a acestei minunate zile pline de inimioare, iubire, ciocolată și cadouri,  eu am ales să o petrec cu prietenii (nu miorlăind din lipsa unui iubit care să mă țină de mânuță).

Prima oprire a zilei a fost complet neplanificată, dar perfect bine venită. Vroiam de mult timp să văd Expoziția Leonardo DaVinci la Timișoara și presiunea a crescut pentru că mai e deschisă doar până în 19 februarie (deci dacă vreți să o vedeți, acum e momentul). Vroiam să merg cu o prietenă cam… azi… dar până la urmă am ajuns la Bastion cu un alt amic.

Expoziția e genială. Leonardo era… un vizionar. Puteți vedea acolo tot felul de machete pentru mașinării zburătoare care mai de care mai ciudate, dar și unele… complet realiste și funcționale în zilele noastre. Leonardo a creat şi arme, culmea, nu? tot felul de bărci, tot felul de mașinării de ridicat și bucățele de mecanisme. Să nu uităm de picturile lui. Sunt câteva expuse (nu originalele, dar oricum), inclusiv Mona Lisa și Cina cea de taină.

Totuși, preferata mea a fost un fel de cameră octogonală de oglinzi. Ideea era că dacă intri acolo te poți vedea în întregime, fără să faci nici o mișcare. Din păcate acolo nu aveai voie să intri, doar să te uiți la camera respectivă pe ușa deschisă. Eu am fost profund dezamăgită că nu am putut intra, dar am înțeles de ce nu era voie.

Apoi m-am îndreptat încet dar sigur spre Complex. Am pierdut timpul cu Miha și colegele ei de cameră. Am râs o grămadă și am povestit despre aiureli. Ne-am uitat la Gossip Girl și ne-am enervat, iar pe la 11 am plecat cu Corina în Campus Pub la party-ul lui Pika. And we sure had fun. Am dansat, am socializat :)). A fost genial.

Când am ajuns acasă… eram super obosită, dar fericită. Mă tot gândeam ce Valentine’s Day super am avut… chiar și așa lipsită de băieți cum am fost :)).

Știu că vine cu întârziere, dar voi ce ați făcut de Ziua Îndrăgostiților?

P.S. Sper să vă placă pozele 😛

3 thoughts on “Un review întârziat pentru Valentine’s Day

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.