Weekend în zăpadă la Arieșeni

Deja a devenit o tradiție, mersul iarna la Arieșeni. Nu pot să-mi închipui o iarnă în care nu aș merge. Ar fi ciudat să nu mă dau cu placa pe pârtia Vârtop, să nu mă dau cu sania, să nu mă plimb printre brazii plini de zăpadă.

Din fericire nu a trebuit să experimentez lipsa anul acesta.

Vineri ne-am trezit dimineață destul de devreme și am pornit. Eram siguri că e zăpadă acolo pentru că, să fim serioși, ningea de zici ca nu era adevărat peste tot. Ar fi fost chiar culmea. Totuși, nu ne așteptam la atât de multă zăpadă câtă am găsit :)). Timișoara părea pistol cu capse față de Arieșeni. Munți și munți de zăpadă. De asta am avut parte.

Pârtia era… genială. Sâmbătă a mai nins un pic, dar numai până am ajuns la pârtie. Duminica în schimb a fost superbă. Am avut noroc și am prins și Serbările Zăpezii. Nu puteam cere nimic mai mult.

Eu m-am dat cel mai mult cu placa. Mi-am cumpărat și boots special pentru eveniment. La anu clar o să achiziționez și placa pentru că nu mai merge cu închiriatul. Vreau să am placa mea :D. Am început să mă dau acum… 4 ani… tot la Arieșeni. Miha a fost profesoara mea și a fost una grozavă pentru că m-am îndrăgostit iremediabil :P. Din păcate, numai la Arieșeni m-am dat și într-un an la Râușor. Nu sunt expertă, dar îmi place și entuziasmul meu compensează pentru lipsa de experiență. Plus că am ajuns la concluzia că până la urmă, cu cât te dai mai mult, cu atât înveți din mers.

Oricum, a fost genial. Acum stau în pat, am febră musculară, dar nu prea contează pentru că a meritat din plin. M-am hotărât să pun și câteva poze ca să vedeți și voi ce nebunie a fost acolo. Sper să vă placă :P.

4 thoughts on “Weekend în zăpadă la Arieșeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.