Crimson Peak

Desi vroiam sa vad filmul acesta, nu tineam neaparat sa ma uit la el la cinema, in special datorita fricii mele native de filme horror. Insa a aparut posibilitatea sa merg cu Alina si cum ei ii place la nebunie genul am zis Hai!

Evident ca mi-a fost mega frica si ca am stat intre Alina si Flavius, tinandu-i pe amandoi de mana :))). Eram mega protejata. Asta pana i-am strans atat de tare de mana incat nu au mai vrut sa ma tina nici unu :))) (moment in care m-a bufnit un ras de am zis ca ma scot aia din sala de cinema).

Filmul in esenta lui a fost… asa si-asa :D. Adica nu as putea spune ca nu mi-a placut, dar nici nu a fost cel mai minunat ever. Mi-a placut cum au jucat actorii. Mai ales cand o ia razna Lucille m-am speriat mai tare decat de toate fantomele :))). Si cum mie oricum imi placea de Tom Hiddlestone de cand cu Loki, a fost un plus. Ceea ce mi s-a parut ciudat a fost cat de mult semana scena de inceput cu o scena din Alice, dar poate doar mi s-a parut mie pentru ca a fost aceeasi actrita.

Sa va spun povestea?

Edith este o tanara scriitoare fascinata de fantome, care se indragosteste iremediabil de un strain abia sosit in oras. Dupa ce tragedia loveste, Edith paraseste America pentru ploioasa Anglie, unde o asteapta un conac scos din toate cosmarurile avute vreodata. Curand, ea va afla ca nimic nu este ceea ce pare, iar noul ei camin este unul al ororilor.

V-am facut putin curiosi? :))) La unele faze o sa va asteptati, sunt sigura. Dar asa, per total, filmul este acceptabil. Perfect pentru o seara pre-Halloween.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.