Costel Stand Up la Timisoara

Costel Stand Up

Am ajuns fana stand up dupa ce am cunoscut-o pe Ioana. Nu mai stiu exact cum a dat peste Costel, dar tin minte ca radea in hohote si m-a pus sa ascult Sex, droguri si copii, unul dintre primele lui spectacole. M-am imprastiat de ras. Colegele mele credeau ca o sa lesin. Dar am fost bine :))). Am ras mult si am continuat sa il ascult pe Costel de cate ori am avut ocazia. Am cautat toate showrile lui, chiar si cele care nu se auzeau grozav. Si pentru ca devenisem fan infocat, imi doream foarte tare sa il vad live.

Si cand iti doresti foarte tare ceva, se cam indeplineste. Deci acum vreo… 3 saptamani, cand Flavius mi-a trimis linkul de promovare al spectacolului de la Timisoara nu am stat pe ganduri si mi-am cumparat bilet. Si cine oare puteam sa vina cu mine? Doar Ioana, clar! (Flavius era la munca :()

Costel Stand Up

Photo credits

Evident ca din momentul in care ne-am luat biletele pana la spectacol a parut ca trece o eternitate. Iar luni am fost hyper amandoua. Cred ca ne era si putin groaza ca nu o sa se ridice Costel la asteptarile noastre. Sau, mai rau, ca stim deja toate glumele :)))) (da, atat de multe showuri am vazut :)))).

Spectacolul a inceput lejer, cu impartirea cadourilor :)))). As fi vrut ataaaat de tare minionul, dar nu a fost sa fie. Data viitoare ne luam bilete in primul rand :D. Apoi au inceput glumele. Si eu am inceput sa rad. Si am ras. In continuu. Pana cand a inceput sa ma doara maxilarul… si splina… si plamanii. Iar lacrimile imi curgeau siroaie pe obraji. In viata vietii mele nu am ras atat de mult. Cred ca am ras o ora in continuu. Si nu vroiam sa se termine spectacolul. Nu mai prea puteam respira, dar nu voiam sa fie gata.

Partea cea mai buna a venit la final, cand Costel a anuntat ca in martie se intoarce la Timisoaraaaaaa!!!! Imi venea sa sar prin sala de fericire. Clar o sa merg si atunci. Sper sa poata veni si Flavius. Desi, luand in considerare cum radeam, poate e mai bine sa nu vina daca mai vreau sa se si insoare cu mine :)))).

Deci, daca vreti sa radeti in hohote, mergeti si voi la spectacolele lui Costel atunci cand ajunge in orasul vostru. Iar pentru a afla detalii despre alte evenimente si spectacole la care particip, va invit sa dati subscribe.

Pupici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.