The Woman

The Woman

Chiar daca ni se spune ca avem egalitate de sanse in fata barbatilor, stim foarte bine ca nu este asa. Noi, femeile, ocupam mult mai greu functii de conducere, suntem considerate in continuare sexul slab, traim dupa un set de standarde imposibil de atins, toate acestea in timp ce incercam sa fim mame bune, exemplu demn de urmat pentru copiii nostri. Si pentru ca nu este usor sa fii femeie intr-o lume a barbatilor, este clar ca avem nevoie de o conferinta numai a noastra. Iar aceasta s-a materializat in The Woman!

The Woman

Ce se intampla la The Woman?

Timp de 2 zile, orasul Cluj Napoca va fi gazda celei de-a 6-a editii, a conferintei The Woman, care doreste sa reuneasca femeile de business din Romania. Acestea, indiferent de domeniul de activitate, au ocazia sa primeasca cele mai noi sfaturi in materie de leadership de la femei care au cunoscut succesul la nivel mondial. Astfel, in 2017, sub egida “Educatia, puterea de a schimba lumea”, vor lua cuvantul Ella Björns, Senior Global Consultant pentru FranklinCovey Education, Daniela Teodorescu, Redactor-Sef al revistei Avatanje.ro, Melissa Sterry, fondatorul Bionic City si multe alte femei de succes.

Programul conferintei este unul destul de spumos, ce va include workshopuri, prezentari, dezbateri, studii de caz si o zona expozitionala. Mai mult, cum martie este luna femeilor, in data de 15, femeile lider care au facut o diferența în domeniul in care activeaza vor fi premiate in cadrul Galei Premiilor The Woman.

Educatia in prim plan

Faptul ca anul acesta tema conferintei este educatia nu este unul intamplator. Situatia in Romania este mai mult decat ingrijoratorare in acest domeniu. Potrivit studiilor Eurostat, aproximativ 300.000 de tineri din Romania cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani au abandonat scoala in 2015, iar 377.000 de tineri sunt încadrați în categoria NEETS, adică persoane care nu urmează un program educational sau nu lucrează. Nu o sa discutam acum despre sistemul de invatamant care are, in mod evident, nevoie de o reforma eficienta, nu de esecurile de care a avut parte pana acum. In schimb, o sa va pun 3 motive pentru care eu o sa merg la The Woman:

  1. Consider ca cei mai buni profesori sunt aceia care practica ceea ce predica (daca e sa ma exprim poetic :D)!
  2. Consider ca fiecare dintre noi trebuie sa profite de evenimentele de genul  pentru a obtine motivatia si cunostintele necesare pentru a deveni femei de succes.
  3. Consider ca autoeducarea este obligatia fiecaruia dintre noi. Nu putem da vina pe sistem la infinit. Daca el nu ne ajuta, ne ajutam singuri, iar conferintele reprezinta educatie alternativa.

Deci, in 14 martie ne vedem, in Cluj, la Grand Hotel Italia, pentru a sarbatori puterea feminina. Nu uitati sa va inregistrati pe www.thewoman.ro, iar daca folositi codul THEWOMAN10AC beneficiati de un discount de 10%!

Acest eveniment nu ar fi fost posibil fara ajutorul sponsorilor:

Gold Partner: Carrefour

Partners: Sabion, Chic Ville, EuroGsm, Ciao Bella

Official Coffee: Meron

Official Car: RMB, She’s Mercedes

Supported by: Impress, Marty, Infinity Trophy, Wasabi.

Va invit sa dati un subscribe blogului pentru a fi la curent cu tot ce se intampla la The Woman, precum si la alte conferinte si evenimente din tara.

Pupici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.