Ciocolata și muzica

muzica

Există 2 lucruri care mă linistesc mai mult decât orice pe lumea asta: ciocolata și muzica.

1. Ciocolata

Da, știu că prea multă ciocolată poate duce la diabet, la apariția coșurilor și să nu mai zicem că te mai și îngrași. Iar în privința asta eu nu stau cel mai strălucit pentru că niciodată nu am fost top model :P. Cu toate astea, ciocolata pentru mine e magică.

Ciocolata e ca o mângâiere. E dulce și liniștitoare. Nu urlă pe tine și nu te face să suferi. Ciocolata e cea mai bună prietenă. E la îndemână, ușor de achiziționat și potrivită pentru toate vârstele. Ciocolata poate fi cuminte și inocentă, dar poate duce și la situații mai… fierbinți și mai extreme :P. Da, în caz că nu știați, ciocolata e un foarte bun afrodisiac. Deci fetelor, dacă vă gândiți la nebunii, puteți începe prin a împărți ciocolată cu iubițelul.

Tot la capitolul efecte benefice putem pune și următorul fapt: consumul de ciocolată duce la producerea serotoninei, hormonul fericirii. Deci, oameni buni, cine vă spune că ciocolata nu e bună, minte. Nu vi se pare că sunteți mai fericiți când mâncați ciocolată, chiar sunteți. Amăruie, albă, cu alune sau cu lapte, dacă nu vă merge bine, mâncați ciocolată și viața va părea un pic mai roz.

2. Muzica

Nimic nu se compară cu mizica. Nush cine a fost primul om care a inventat-o, dar nu putea face nimic mai bun. Muzica are puterea de a ne transpune. Când ascult muzică mă simt mai ușoară… mai calmă sau mai agitată.

Și partea bună a muzicii e că e atât de diversificată, încât nu are cum să nu existe ceva acolo care să nu ți se potrivească exact ca o mănușă:

  • muzică dance și tehno pentru fetele zvăpăiate cu chef de dans
  • muzică populară pentru cei mai… etnici dintre noi (când spun muzică populară nu mă refer doar la cea românească pentru că, până la urmă, fiecare popor are propria sa muzică populară :P)
  • muzică de tăiat venele pentru toți depresivii și toți micii emo care plâng pe la colțuri
  • muzică de făcut dragoste pentru îndrăgostiții de toate vârstele
  • muzică clasică, nemuritoare, apreciată doar de cei cu gusturi fine, care, la fel ca un vin bun, devine din ce în ce mai bună o dată cu trecerea anilor
  • rock din ală turbat pentru cei cu cap puternic, care nu simt că pică din picioare când își bâțâie capul dintr-o parte în alta
  • manele (cum să le uităm) care nush pentru cine sunt și prefer să nu le clasific din moment ce și eu ascult… vara… la Hațeg 😀

Nu ai cum să nu iubești muzica. Pentru numele lui Dumnezeu, Beethoven surd a fost în stare să creeze muzică. Plantele cresc mai bine dacă li se pune muzică și copiii adorm pe muzică. Ce fel de om trebuie să fii ca să nu-ți placă muzica deloc?

Concluzie

Muzica și ciocolată sunt două dintre lucrurile care-mi plac cel mai mult la lumea asta și fără de care nu mi-aș vedea viața. Poate sună ciudat, dar nu-mi pasă. Asta-s eu 😛

Love me or leave me be!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.