Cinderella

Când Adriana mi-a zis că vrea să vedem Cinderella am zis că e nebună :))). Eram sigură că nu o să merg la filmul acesta, dar când mami a zis că ea vrea să îl vadă, nu am putut-o refuza. Doar mi-am propus să petrec mai mult timp cu ea anul acesta și mă rog de ea să mergem la un film de un secol.

Deci… Cinderella.

Nu are rost să vă spun povestea pentru că e Cenușăreasa. Dacă nu o știți, clar nu sunteți din galaxia asta.

În schimb, o să vă spun părerile mele: de tipă nu mi-a plăcut deloc. Vroiam o Cenușăreasă ca cea din Disney: finuță și delicată, în schimb am primit o blondină cu fața lată, dinți de cal și niște sprâncene de mă doare creierul când îmi amintesc. În rest, ea juca super. Cânta chiar bine. Păcat că până și la bal i-au dat o rochie urâtă, adică de o culoare urâtă (cel puțin pentru mine). În schimb rochia de nuntă a fost atât de frumoasă încât atunci când o să mă mărit o să îmi fac una la fel :D.

Am fost plăcut surprinsă de Rob Stark, alive and well and Prince Charming :))). Nu a avut el cine știe ce rol complicat, dar a jucat chiar drăguț. Și are niște ochi…

Cel mai mult însă mi-a plăcut Cate Blanchett în rolul mamei vitrege. A jucat spectaculos. A avut niște ținute geniale. Și când o să fiu mai bătrână, aș vrea din suflet să arăt la fel de bine ca ea.

Trebuie să mai menționez că Diney a furat de la Sailor Moon. Cum a transformat-o zâna a fost exact cum se transforma Sailor Moon. Dacă îi mai făcea și niște mănuși mă ridicam și plecam :))).

În rest, same old Disney movie, bun pentru toată familia.

Dacă l-ați văzut sunt foarte curioasă cum vi s-a părut.

One thought on “Cinderella

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.