Bookfest la Timișoara

Cum eu sunt mare amatoare de cărți, nu aveam cum să ratez evenimentul acesta. Deci vă puteți da seama că am mers într-un suflet astăzi la Centrul de Afaceri ca să văd ce mai e nou în lumea editorială.

Din păcate, a fost mult sub așteptările mele. Credeam că o să văd o grămadă de cărți și sute de reduceri. Credeam că o să ma întâmpine standuri fanteziste și că o să primesc chestii gratis (măcar semne de carte, dacă nu altceva). În schimb, am găsit niște standuri îngrămădite, prețuri mari și cei mai plictisiți vânzători ever, plus o tipă care habar nu am despre ce vorbea.

Deși impresia mea generală a fost una foarte proastă, trebuie să menționez și excepțiile: standul Humanitas a fost chiar drăguț, dar cel mai mult mi-a plăcut standul editurii All. În primul rând pentru că era roșu, deci era ca semaforul printre toate celelalte albe. În al doilea rând, tipul care vindea era super drăguț. A vorbit cu noi frumos, a făcut și o glumă. Și mi-a primit toți mărunții :))). Și nu în ultimul rând, cărțile chiar erau reduse, adică 50%. Deci vă dați seama că în momentul în care am mai descoperit și o carte scrisă de o autoare pe care o ador, singurul autor rus care îmi place de fapt, nu aveam cum să nu o achiziționez :D.

Cam asta este povestea cu Bookfest. El e deschis pânp duminică și intrarea este liberă așa că puteți da o raită dacă vreți, dar tot consider că e mult mai ieftin și mai comod să achiziționați cărțile online. Ceea ce e foarte trist pentru că în ritmul acesta, adio librării and I really like them.

P.S. Dacă aveți unde, semnați petiția împotriva timbrului pe cărți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.