Cea mai bună achiziţie

De foarte mult timp nu am mai fost atât de mulţumită de un produs achiziţionat. Şi nu e vorba doar de faptul că îmi doream de mult una, dar chiar s-a dovedit a fi foarte eficientă. Ca să nu mai zic că am avut un super noroc cu cei de la Oral B care s-au hotărât să scoată pe piaţă un model mai accesibil :D. 

V-am cam băgat în ceaţă sau aţi realizat deja că vorbesc despre o periuţă de dinţi electrică?

După cum spuneam, eu îmi doream una, dar aveam nevoie de o motivare mai serios. Deci în momentul în care dentista mi-a spus că ar fi foarte benefic pentru mine să îmi achiziţionez o periuţă de dinţi electrică, nici nu am mai stat pe gânduri.

Şi vreau să vă spun că nici nu se compară spălatul pe dinţi cu periuţa tradiţională cu cel cu periuţa de dinţi electrică. Efectiv îmi simt dinţii mult, mult mai curaţi. Şi asta în condiţiile în care eu şi înainte mă spălam foarte frecvent pe dinţi. Dar periuţa electrică ajunge unde cele tradiţionale pur şi simplu nu au cum. Tot ce trebuie să faci e să o poziţionezi şi ea face toată treaba :D.

Al doilea punct forte al periuţei electrice e că este foarte folositoare şi pentru ginigiile sensibile. Eu înainte, orice fel de periuţă aş fi folosit, tot timpul îmi loveam cumva gingiile. Şi am avut chiar şi din alea de copii. Acum, în schimb, nu mai am nici o treabă.

Şi sunt atât de mulţumită, încât mă gândesc serios să achiziţionez câte una pentru fiecare membru al familiei :D. Mai ales că periţele de la Oral B costă doar 60 de lei. Capul de rezervă nu este inclus, dar şi seturile respective sunt tot undeva la 50 de lei şi oricum, după ce cumpăraţi periuţa, trebuie să treacă 3 luni până e necesară schimbarea capului. Deci nu daţi dintr-odată peste 100 de lei.

Bineînţeles că sunt şi modele mai scumpe, care fac exact acelaşi lucru, deci dacă sunteţi interesaţi de o periuţă de dinţi electrică, Oral B este firma voastră.

A mea am cumpărat-o din Media Galaxy, dar şi sunt periţe electrice şi la celelate magazine de gen, plus în hipermarketuri.

Acum, nu mai staţi pe gânduri. Dinţii o să vă mulţumească :P.

3 thoughts on “Cea mai bună achiziţie

  1. Vienela says:

    Andra, mie mi se pare destul de scumpa aceasta periuta. poate as cumpara pentru copil, dar pentru intreaga familie deja ar fi cam mult, mai laes ca nici rezerva nu e prea ieftina.

  2. Carmen says:

    Adevarul este ca da randamentul scontat si nu este o periuta tocmai scumpa, in sensul ca isi merita banii. N-as vrea sa ii fac reclama la modul serios, insa eu chiar sunt multumita si se pare ca nu sunt singura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.