Când te ia vara prin surprindere

Deja nici nu mai știu cum să mă adaptez la vremea de afară. Parcă și corpul meu e derutat, săracul. Mă îmbrac ba prea gros, ba prea subțire, ca să nu mai vorbim despre papuci, de care nu sunt niciodată sigură. Dacă mâine port sandale, pot spune liniștită că în 3 zile am trecut prin 3 anotimpuri diferite :))). Luni era încă toamnă la mine, mai spre iarnă așa, deci am luat ghetele. Azi am evoluat la teniși și balerini după-masa. Iar pentru mâine am pregătit sandalele. Mi-am aplicat chiar și lac de unghii pe unghiile de la picioare ca să fiu în tot tonul cu vara.

Partea cea mai cruntă cu această vară care a dat peste noi este că nu știu cât o să țină. Și eu joi plec la București, deci trebuie să fac bagaje, deci ce să îmi iau cu mine?

Mă frământă întrebarea asta de săptămâna trecută :))). Pentru că merg cu trenul, deci trebuie să mă limitez cu bagajul, iar eu nu am habar cum să fac asta. De când mă știu întotdeauna am cărat prea multe haine după mine peste tot pe unde am fost. Pur și simplu nu sunt capabilă să pun cap la cap 3 ținute pe care să le și port exact cum le-am gândit acasă. Mă gândesc tot timpul că dacă nu o să îmi mai placă atunci când ajung acolo? Dacă o să se strice vremea? Dacă nu ar trebui totuși să mai iau 3 tricouri de rezervă și o pereche de papuci :)))? Dacă o să ajung acolo și o să realizez, subit, că tricoul X sau rochița Y ar fi fost perfectă, dar eu le-am lăsat acasă? Deci bag și bag, iar când merg cu mașina e ok. Acum însă, merg cu trenul.

Dar să revenim la subiect… de fapt la titlu.

Când te ia vara prin surprindere nu ai de ales și te adaptezi. Pentru că vara nu vine când vrei tu, vine când vrea ea. Și tu degeaba comentezi și te vaieți că nu ai avut timp să te adaptezi. Pentru că în ziua de azi temperaturile cresc cu câte 5-10 grade de la o zi la alta, deci ne putem aștepta la orice (am tras foarte multe concluzii în articolul acesta :))).

Acum trebuie să mă usuc pe păr și mi-e super lene. Pentru că oricât de venită ar fi vara, părul meu nu reacționează bine dacă nu este uscat cu uscătorul.

La voi cum se prezintă vremea? Chiar sunt curioasă cum v-ați adaptat la zilele acestea semi-caniculare. Cred că doar prețurile la Meli Melo sunt mai surprinzătoare decât gradele din termometre :))).

One thought on “Când te ia vara prin surprindere

  1. coconul says:

    Depinde in ce oras pleci, dar in principiu ia ceva ca foitele de ceapa, una peste alta, sa le poti scoate/pune usor. Vad ca merge spre incalzire vremea oricum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.