Cadoul surpriză

Când m-a sunat Andrei să îmi spună că am primit un colet habar nu aveam despre ce vorbeşte. Apoi mi-am amintit că prietena mea Linda îmi ceruse adresa şi atunci am fost sigură că ea îmi trimisese ceva. Abia aşteptam să aflu despre ce e vorba, iar orele care s-au scurs până am ajuns acasă mi s-au părut eterne. Dar senzaţia pe care am avut-o, bucuria care m-a cuprins pentru că s-a gândit la mine cineva de departe, a meritat din plin aşteptarea.

friend of the house gift
Cutia

Ajunsă acasă, primul lucru pe care l-am făcut a fost să-mi desfac pachetul. Într-o ditamai cutia de UPS (pe care abia apoi am realizat că o putea deschide mult mai uşor, dar nerăbdarea pusese stăpânire pe mine şi am mai observat acest detaliu :D) era o cutiuţă mult mai drăguţă, cu cea mai drăguţă fundă şi ditamai sigla MUUSE (asta e o companie de modă cu sediul principal în Copenhaga şi Linda este una dintre colaboratori). Nu mi-a venit să cred :D. Eram super emoţionată şi tot ce îmi trecea prin cap era Cum a reuşit să îi convingă pe ăştia de la MUUSE să îmi trimită MIE un cadou??? :-O Apoi am citit felicitarea şi am înţeles ce s-a întâmplat:

Acum ceva timp cei de la MUUSE au avut o campanie pe Istagram (ştiam eu că numai lucruri bune o să-mi aducă Instagramul :D) în care trebuia să postezi un filmuleţ inspirat din ceva reclamă de-a lor şi puteai să câştigi nu mai ştiu ce. Evident că eu nu aş fi avut nici cea mai vagă idee despre campanie dacă nu îmi spunea Linda, dar după ce m-a informat am decis să particip şi eu. Nu am câştigat marele premiu, dar se pare că am devenit Friend of the House şi de aceea am primit o mică supriză: un

friend of the house gift
Dedicaţia scrisă de mâna Lindei

portfard/portmoneu care nu este încă pus în vânzare. Nici măcar cei din companie nu îl au :D. Vă daţi seama că a crescut inima în mine când am auzit aşa ceva :))).

Portfardul e super drăguţ, iar felicitarea la fel. Mi-au plăcut amândouă foarte mult, mi-a plăcut şi cutia, pe care evident o să o păstrez 😀 şi pot spune că acest cadou a fost unul dintre momentele happy ale săptămânii.

E atât de frumos să primeşti un cadou neaşteptat, să ştii că cineva se gândeşte la tine, că i-a păsat suficient de tine încât să-ţi facă o bucurie. E tare bine să ai prieteni care te iubesc.

Linda, eşti o prietenă minunată. Îmi lipseşti şi te iubesc. Mulţumesc pentru cadou :*.

friend of the house gift
Cadoul meu 😀

2 thoughts on “Cadoul surpriză

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.