Blogu lu’ Andra

Să zicem că eu nu sunt mare fan al criticilor și azi am avut parte de un comment care nu mi-a plăcut deloc. Nu l-am lăsat să-l mai vadă și alții, pentru că pe blogul meu nu am de ce să țin chestii care mă enervează.

Ceea ce m-a enervat cel mai tare a fost faptul că a început să-mi critice articolul Cu Alina la Timișoara în ceea ce privește conținutul articolului. Respectivul cititor îmi spunea că vai, de ce scriu eu despre Mc pentru că persoanele care-mi citesc blogul nu sunt interesate de ce-mi place sau ce nu-mi place mie. Asta m-a pus serios pe gâduri.

Când mi-am făcut blog știam că nu o să fie un blog… de nișă. Știam că o să scriu ce am eu chef, despre viața mea, despre ce-mi place și ce nu-mi place, ideile mele în general. Nu mă așteptam să am sute de cititori, deși i-am făcut și îi fac reclamă. Am vrut blog pur și simplu pentru că iubesc să scriu și m-am ghidat după principiul: vă place de mine bine, nu vă place, nu citiți. Logic, nu?

Adică… eu nu aș citi un blog care mă plictisește sau mă enervează. Cu atât mai mult m-aș pune să mai las și comentarii răutăcioase. Dar nu toată lumea e ca mine.

Totuși, dragii mei cititori, vreau să vă spun că eu voi continua să scriu despre ce vreau eu. Poate nu o să scriu întotdeauna foarte… gramatical, așa că vă rog să mă iertați de pe acum dacă vă simțiți lezați de modul în care scriu eu.

În ceea ce-i privește pe critici, puteți să nu-mi mai citiți blogul sau să comentați, dar la obiect. Commenturi de genu ce ne pasă nouă de ce-ți place ție nu o să apară pe blogu meu.

În concluzie, blogu lu Andra o să fie plin de chestii care-i plac lu Andra, o să fie scris după cum vrea Andra și nu o să aibă niciodată pe el comment-uri răutăcioase despre Andra. Nu se negociază. E cu take it or leave it.

Mulțumesc cititorilor 😛 :*. Vă mai aștept pe la mine :D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.