Mulţumesc, Doamne, pentru Linda!

Ce m-a determinat să-mi fac blog a fost plăcerea pe care o simt când scriu. Știam că o să fie complicat pentru că eu cu tehnica stau… horror :D.

Întotdeauna am fost mai mult o gânditoare decât o persoană de acțiune. Eu să meditez, să visez, să povestesc, alții să fie cu făcutul, cu pusul în practică.

Când mi-am făcut blogul am avut mai întâi noroc cu Andrei (administrator pe blogu.lu). Fără el nush dacă eram în stare :D, deși sunt sigură că nu e rocket science. Bun, cu ajutorul lui am pus totul pe roate, cât de cât și m-am apucat de ceea ce era esențial pentru mine: scrisul.

După ce blogul meu a început să meargă, am convins-o și pe Linda să-și facă blog pentru că momentan e la master în Danemarca și ar fi avut despre ce să scrie. După multă muncă de lămurire a apărut The Danish Dream. Linda, cuminte, a început să studieze ce și cum e cu blogul ăsta și și-a făcut blogul super. Cu tot felul de chestii, mi-a plăcut la max.

Bineînțeles că eu sunt pe lângă când vine vorba de chestii din astea tehnice așa că am apelat la buna mea prietenă, Linda. La început a încercat să îmi explice ce și cum să fac singură. Pașii sunt simpli, bineînțeles, dar nu pentru mine. Așa că, frumos, i-am dat user-ul meu și parola și am lăsat-o să-și facă de cap :P.

Rezultatul e super. Se vede, nu?

Așa că… mulțumesc, Linda! You are a life saver :*.

8 mai 2009 curs festiv

4 thoughts on “Mulţumesc, Doamne, pentru Linda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.