Black mass

In principiu, am vrut sa vad filmul acesta datorita lui Johnny Depp, pe care intr-o prima faza nici macar nu l-am recunoscut. Presupun ca asta m-a atras cel mai mult.

Din fericire, nu m-am inselat cand l-am ales pentru ca filmul a fost foarte tare. De fapt el a fost foarte sangeros si putin sinistru, insa Johnny a jucat genial. Sau poate am fost eu entuziasmata pentru ca a trecut in sfarsit la un rol care nu este Jack Sparrow (pentru ca Mortdecai si vampiru’ ala pe care nu mai stiu cum il cheama cam asta erau). Si i s-a potrivit manusa. Era de-acolo, cu ochii aia albastri si reci, aratant atat de psihopat. Ma apuca groaza doar uitandu-ma la el. A fost perfect :))).

In rest, filmul a fost ca orice poveste cu gangsteri: tradari, iubiri, lupta pentru putere, cadavre, loaialitati si prietenii. De fapt, se bazeaza pe povestea adevarata a lui Whitey Bulger, sef al crimei organizate din Boston intre anii 1975-1994.

Indiferent daca ati auzit sau nu despre Whitey, puteti merge la film pentru ca sunt slabe sanse sa va plictisiti. Doar nu duceti dupa voi copii, cum am vazut eu sambata pentru ca este mult prea dur pentru ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.