From now on, call me Katniss :)))

Inca de cand am fost acum 2 ani la Pasul Vulcan si am tras prima oara cu arcul mi-a placut la nebunie. A fost dragoste la prima intindere de coarda, desi nu pot spune ca m-am descurcat minunat :))). Insa atunci, acolo, am simtit o conexiune speciala, un freamat al mainii, o dorinta profunda de a atinge tinta.

Probabil totul are legatura cu firea mea destul de competitiva si cu faptul ca sunt putin fixista, insa cert este ca de la acea experienta mi-am dorit mult de tot sa mai trag cu arcul, mult si des.

Insa, dupa cum mi-e bunul obicei, am lasat timpul sa treaca, prinsa fiind cu bloguri (cam pe atunci ma gandeam sa incep Living la vida pinka), iubitul meu de la vremea respectiva, carti si calatorii. Si asa s-au dus 2 ani.

Despre TM Archery am aflat intamplator de la mami, pentru ca un fost elev de-al ei se ocupa de club. Si am zis ca o sa merg sa vad despre ce e vorba cam… prin luna mai :))). Dar vara a venit peste mine si cu toate plimbarile pe care le-am facut, saptamanile erau foarte scurte :D. Deci trasul cu arcul a trecut undeva pe ultimul loc.

Asta pana saptamana aceasta, cand am zis ca nu are rost sa o mai lungesc: ori merg, ori ma las pagubasa :))).

M-am dus si a fost GENIAL!!!! Mi-a placut la nebunie. Nici macar nu mi-am dat seama cum a trecut o ora jumate. Desi ma durea groaznic mana stanga, cu care tineam arcul. Si varfurile degetelor de la dreapta, cu care trageam. Dar eram extrem de mandra de mine pentru ca am nimerit de cateva ori mijlocul tintei. Cum sa nu fiu mandra de asta? Si in ciuda durerilor, ma simteam extrem de plina de energie.

Deci evident ca m-am inscris si de acum o sa merg saptamanal.

Bineinteles ca mami m-a intrebat ce fel de miscare fac la sportul asta. Raspunsul meu? Trag cu arcul si merg dupa sageti 😀. Cum sa nu ma iubeasca? :)))

Cum astazi m-am concentrat pe senzatie, nu am apucat sa fac poze sau nimic de genul, insa data viitoare o sa am grija sa ma ocup de problema. Si daca v-am facut curiosi, incercati tirul sportiv. Poate va face cu ochiul.

Ne vedem la sala, timisoreni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.