Necenzurat

Autor: Radu F. Constantinescu

Am inceput sa citesc blogul lui si mi-a placut la nebunie. Cand am aflat ca scoate o carte, am zis ca trebuie sa o am. Cum sa nu imi doresc o carte in care sunt toate textele pe care le-am citit pe ecran? E ca si cand as tine in sfarsit in mana prajitura pe care o tot vedeam in poze. Sau poate am dus comparatia cam la extreme, dar stiti ce simt eu pentru carti :))).

Despre Necenzurat pot sa spun ca mi-a placut foarte mult. Unele dintre texte le mai citisem, altele au fost o noutate pentru mine, insa cartea in esenta ei a fost o delectare. Radu F. Constantinescu spune lucrurilor pe nume. Poate uneori putin brutal pentru urechile pudice, insa mereu adevarate. Vorbeste deschis despre barbati, femei, relatii, calitati, defecte, sex, ce merge si ce nu merge cand vine vorba despre viata in doi si despre viata in general.

Mi-a placut cartea pentru ca iti deschide ochii. Cel putin asa a fost in cazul meu. Consider ca a mai redus putin pragmatismul cu care vedeam lumea si m-a ajutat sa arunc o privire in mintea barbatilor. Pentru ca se intampla rar ca un barbat sa isi expuna ideile intime atat de deschis. Cel putin asa mi se pare mie sau cel putin asa am simtit eu cand am citit cartea. Parca as fi stat cu el la un vin si mi-ar fi povestit despre viata.

Mi-a placut la nebunie si sper sa o cumparati si voi sau macar sa cititi blogul (adica aici).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.