Binge watching Stranger Things

Am tot auzit despre Stranger Things, i-am tot zis lui Flavius să ne uităm, dar nu a fost să fie. Știți cum se zicea înainte, nu? Nu avem timp!  Ei bine, acum avem foarte mult timp :)))))). Așa că am început să ne uităm la Stranger Things și în câteva zile am topit primul sezon (încet, știu), iar acum suntem la sezonul 2, episodul 3 :))). Deci ne mișcăm bine pentru că filmul este foarte fain. Deci nu puteam să nu vă povestesc despre el, mai ales că blogul are fața asta nouă și drăguță, iar fiecare domeniu este atent evidențiat și pus în valoare :D.

Să începem!

Povestea

Stranger Things urmărește evenimentele greu de explicat ce se întâmplă în micul orășel american Hawking ce debutează cu dispariția lui Will Byers. Cazul este investigat de poliția din Hawking, dar și de prietenii lui Will. Lucrurile iau o turnură neașteptată atunci când în peisaj apare o fetiță cu puteri extraordinare.

Stranger Things comments by Andra

Ok, acum să vă spun de ce mi-a plăcut atât de mult filmul și de ce, având în vedere că stați în casă (SPER!!!) ar trebui să îl vedeți.

În primul rând, copiii care sunt eroii poveștii sunt absolut geniali. Îmi place maxim cum joacă. Sunt combinația perfectă de dorky și smart, cu fețele alea de anii ’80 :))). Dintre toți, preferatul meu este Dustin (a.k.a. Gaten Matarazzo) pentru că este cel mai cute, chiar dacă e știrb. Sunt curioasă dacă personajul trebuia să fie știrb sau așa era actorul și au inclus acest element în personaj. Oricum ar fi, i se potrivește de minune.

Millie Bobby Brown, a.k.a. Eleven, este foarte tare. Bine, nu cred că a avut mai mult de două pagini de replici pe tot parcursul primului sezon :))). Și nu cred că i-a fost ușor să joace tunsă zero. Dar s-a descurcat de minune pentru că este super exprisă. Ochii ăia… OMG! E perfectă pentru rolul acesta, mai ales când face fața aia de going crazy :))).

Winona Ryder a fost o surpriză pentru mine. Știam că era o actriță bună, dar nu m-am așteptat la performanțele din Stranger Things. Cel mai mult te șochează la ea ținuta. Parcă ar fi picat lumea pe ea. Dacă ar exista o poză a disperării, aceea ar fi Winona în Stranger Things.

Și ceilalți actori joacă fain, nu am cum să neg acest lucru. Atât de bine încât am rămas cu unele întrebări cu privire la modul în care erau crescuți copiii în America anilor ’80 și nu numai:

  1. Cum pleacă și vin ei așa fără nici o treabă de acasă?
  2. Ce mamă nu are nici o reacție atunci când fiul ei îi spune ”Dacă mă caută cineva, spune-i că am plecat din țară!”
  3. Cum e posibil ca cineva să locuiască o săptămână la tine în beci și tu, părintele, să nu îți dai seama?
  4. De ce nimeni nu și-a pus problema ce s-a întâmplat cu poarta la finalul sezonului 1?

Aș mai vrea să menționez faptul că îmi place mult de tot scrisul folosit pentru titlul serialului. Mă face să mă gândesc la John Saul, iar pasiunea pentru el nu este un secret.

All in all, filmul este foarte cool și trebuie să îl vedeți. Până atunci, iată trailerul pentru sezonul 1:

Nota mea pentru Stranger Things este 10.

Sunt curioasă dacă voi ați văzut deja filmul și cum vi se pare. Dacă aveți alte recomandări de filme, do share pentru că e perioada. Aștept comentariile voastre. Iar dacă aveți nevoie de inspirație în materie de filme, aruncați o privire peste secțiunea dedicată din cadrul blogului, care arată super cool if I may say so myself :D.

Untold 2018

P.S. Coverul e luat de aici.

Update 1:

Tocmai am terminat de văzut sezonul 2 din Stranger Things. Au fost doar 9 episoade, dar și nouă ne-au luat doar 2 zile, deci mi se pare echitabil :))). Finalul este bombă. Dustin continuă să fie favoritul meu forever & ever. Chiar dacă a crescut un monstru :))). Eleven e prea cute cu zulufii ei. Și sincer vă spun că nici un serial ever nu m-a ținut cu sufletul la gură cum a făcut-o acest film. Replicile sunt tot mai tari. Noi tot comentam de Mike și Nancy că nu sunt niciodată acasă când, ca un răspuns direct la glumele noastre, tatăl lor zice: Our kids don’t live here any more. :)))

Cam asta ar fi. Până apare articolul sigur vom termina și episodul 3, deci sigur va mai veni un update :)))).

Update 2:

Ok, ne-au trebuit 2 zile ca să vedem sezonul 3 din Stranger Things și trebuie să spun, a fost sezonul meu favorit. Da, unele scene dinspre final au fost cam trase de păr și mai puțin logice decât în celelalte sezoane, dar realitatea este realitate. Mi-a plăcut la nebunie modul în care au evoluat personajele. Dustin a rămas favoritul meu forever. Mi-au plăcut foarte mult costumele. Nancy nu e chiar my cup of tea, dar rochiile ei erau absolut superbe. Cât despre El, evoluția ei este minunată. S-a transformat complet dintr-o nazy într-o adolescentă în toată regula. Iar stilul ei e pur și simplu demențial în sezonul 3.

Acum… trebuie să aștept sezonul 4. The long wait is starting pentru că filmul nu se anunță decât pentru 2021. Boooo!!!

2 thoughts on “Binge watching Stranger Things

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.