#besmart

blogu lu andra

Joi am avut ocazia de a spiona puțin liderii Avon din județ în cadrul conferinței digitale Be smart. Că eu sunt mare consumatoare de produse avon nu ar trebui să mai surprindă pe nimeni. Că am devenit si reprezentant, plus avantajele acestui statut vă povesteam cu mândrie aici.

Ei bine, acum am ajuns să cunosc unele dintre secretele celor aflați în top. Mi-am dat seama că nu mi-am folosit la întregul potențial poziția de reprezentant și că ar trebui să profit de câteva dintre opțiunile pe care până în prezent le ignoram cu desăvârșire. Totuși, nu acest aspect mi-a plăcut cel mai mult la conferința Avon. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că era foarte focusată și sfaturile erau foarte practice. Chiar m-a pus serios pe gânduri cu privire la realizarea unei pagini dedicate special experienței mele cu Avon. Pentru că acum sunt într-o poziție privilegiată și de ce nu aș spune și altora despre ceea ce îmi place și ce nu?

Am aflat și alte detalii interesante despre lumea virtuală din România. De exemplu, știați că există aproximativ 2 deviceuri per cap de locuitor? Smartphoneurile, tabletele și calculatorul au devenit indispensabile pentru toată lumea, atât de mult încât 93% din deciziile de cumpărare sunt influențate de social media.

All in all, conferința m-a pus serios pe gânduri cu privire la activitățile mele Avon related și mi-a dat ceva idei. So stay tunned to #andraloveavon.

Pupici!

P.S. Am ales imaginea de mai sus pentru că îmi place la nebunie noua colecție Avon Life, realizată în colaborare cu Kenzo. Este un parfum perfect pentru mine, la care nu o să renunț prea curând. Iar sticluța este o bijuterie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.