Azi a fost joi

și a trecut așa ciudat…

Am fost atât de aeriană… zici că pluteam. Nici faptul că încă am ore suplimentare de făcut după mica mea escapadă la Sibiu nu m-a ajutat 😀 (nu, tot nu o regret ;;)). Iar când am ajuns acasă m-am pus să citesc, ca să termin Insomnia.

Bineînțeles că nu am reușit. E atât de groaznic scrisă cartea aia. Ideea e tare, dar stilul autorului horror. Totuși, nu mă dau bătută până nu gat cu ea.

Și mă tot gândeam la ziua de ieri, la lansarea de carte și la Angry Birds care m-am jucat la Mall. Era atât de tare. Te poziționai în fața unui ecran uriaș și, folosindu-ți mâna pe post de mouse, trăgeai cu găinile după porci :)). Bineînțeles că softul era groaznic, se tot bloca și abia puteam să țintesc, dar mi-a plăcut la maxim. M-aș mai fi jucat dacă nu ar fi vrut băieții să plece, zici că le plângeau copiii acasă :P. Dacă toate zilele ar fi ca ziua de ieri ar fi super… dar atunci nici una nu ar mai fi specială.

Acum… mai un pic și mă pun să dorm. Nu vreau să mă gândesc la ziua de mâine pentru că am prea multe planuri pentru ea și mă apucă durerile de cap. Dar, ca mic preview pentru postul de sâmbătă, vineri seara mă duc la Breaking dawn part 2.

Abia aștept să văd pozele de ieri și să vi le arăt și vouă. Am găsit câteva pe blogul Oanei și sper că nu mă încrunt în toate cum o fac în cea de acolo :)). Bine că nu mă putea vedea Simon foarte bine :D. Deși probabil și-a dat seama că sunt puțin sărită din cum gesticulam de zor :)).

Cum a fost joia voastră?

One thought on “Azi a fost joi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.