Atelierul roz al Laurei Chiriță

blogu lu andra

Când am pornit inițiativa Blogging TM 2.1 ne-am dorit în primul rând să cunoaștem oamenii curajoși din Timișoara, care au făcut din pasiunile lor o afacere. Unul dintre aceștia este Laura Chiriță, care din pasiune pentru haine a construit un brand recunoscut la nivel național.

Și dacă acum ceva timp vă povesteam în Suburban mai multe despre ea, iar Laura, extrem de drăguță, a decis să ne primească în atelierul ei, am zis că ar cam fi cazul să descopăr partea nevăzută a acestei afaceri.

Am pășit în atelierul Laurei complet fascinată. Mi-a plăcut de la bun început locația, mi-au plăcut hainele expuse, dar și mai mult mi-a plăcut atmosfera: pereții roz, plini cu mesaje inspiraționale, haosul organizat specific persoanelor creative și muzica. Era exact genul de birou pe care eu mi l-aș fi dorit și am fost puțin geloasă pentru că nu am încă așa ceva :D.

Laura a fost foarte prietenoasă și ne-a povestit cum pasiunea pentru haine i se trage de la bunica ei, care a învățat-o să folosească mașina de cusut. Ne-a vorbit despre ambiție, perfecționism și cât este de greu să găsești persoane cu care să lucrezi. Mi-a plăcut foarte mult că este o persoană super atentă la nevoile clientelor și că încearcă, prin creațiile ei, să le arate femeilor cât sunt de frumoase.

Evident că am văzut câteva piese care mi-au plăcut la nebunie, dar m-am abținut cu stoicism :))). Însă pot să vă spun că diferența între creațiile Laurei și hainele ce se găsesc în magazine este imposibil de descris. Voi știți că eu sunt fană a hainelor făcute la comandă dintotdeauna pentru că nu îmi place să văd oamenii purtând aceleași haine ca și mine :D, deci nu trebuie să vă mire faptul că tot ce am văzut în atelierul Laurei mi-a plăcut la nebunie. Cum ar fi putut altfel când atenția la detalii era una extrema?

În caz că v-am făcut curioase, puteți arunca o privire peste varianta online a atelierului. Sigur o să vă facă ceva cu ochiul.

Happy shopping!

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

One thought on “Atelierul roz al Laurei Chiriță

  1. Pingback: Atelier Laura Chirita - Christmas Sales Party - Blogu' lu' Andra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.