Visul meu de Halloween

blogu lu andra

După cum v-ați dat deja seama, în Timișoara se întâmplă tot felul de evenimente în ultimul timp, care mai de care mai tari, iar BloggingTM 2.1 stie despre toate. Cum vine Halloweenul, era clar că nu se putea să treacă fără nimic spectaculos.

Deci, pentru a doua oară, magicianul Lorenzo Cristian vine la Timișoara cu spectacolul Visul meu de Halloween. Acesta s-a jucat cu casa închisă de fiecare dată (varianta originală a spectacolului, Visul meu, a mai avuți 5 reprezentații în orașul nostru), iar faptul că magicianul revine în locurile natale arată cât de mult îl iubește publicul timișorean.

Din păcate, eu nu pot să merg la spectacol (și chiar îmi pare foarte foarte rău!!!) pentru că sunt plecată, însă sunt destul de sigură că voi nu veți rata evenimentul, mai ales după ce veți vedea aici videoclipul de promovare :D.

Nu mai sunt multe bilete, deci grăbiți-vă să îl cumpărați pe al vostru pentru că duminică, 30 octombrie, la Casa Tineretului, de la ora 18, Lorenzo Cristian va va purta în visul lui mai repede și mai spectaculos decât a ajuns Alice în Țara Minunilor.

Să îmi spuneți cum a fost!

Pupici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.