Artisans Ladies în deplasare: The Woman 2019

the woman 2019

Am fost pentru prima oară la The Woman în 2017 în calitate de blogger. Mi-a plăcut foarte mult și am știut că vreau să revin. În 2018 eram super busy cu nunta și nu am mai ajuns la Cluj pentru conferință. Anul acesta, în schimb, am participat în cu totul alte circumstanțe, ca și reprezentant al Artisans d`Amour, alături de Estela.

Perspectiva a fost una foarte diferită și, chiar dacă nu am ajuns decât la unul dintre panelurile pe care voiam sa le văd, pot spune că am învățat multe la The Woman 2019. Până la urmă fiecare experiență de viață este o lecție dacă ești suficient de atent la ceea ce ți se întâmplă.

Wonderland Cluj Resort

Locația pentru The Woman 2019 a fost Wonderland Cluj Resort. Initial am fost foarte entuziasmată deoarece pozele arătau super și aveam perspectiva timpului petrecut la piscină. Doar că planurile de acasă nu s-au potrivit deloc cu ceea ce s-a întâmplat de fapt. Adica am ajuns destul de tarziu la Cluj în seara dinaintea conferinței, spa-ul era deja închis, ne era foame și mai aveam chestii de organizat. Așa că am pus mâncarea pe primul loc, organizarea pe al doilea și spa-ul… nicăieri :))).

Wonderland Cluj Resort e fain și nu prea. Adică este super mare, dar nu este chiar terminat. Da, aici să înțelegeți că mai are multe zone în construcție. În plus, toată locația este în pantă. Deci trebuie să urci și să cobori până îți vine rău. Nici măcar restaurantul nu este în aceeași clădire cu locurile de cazare. Și, dacă e să o spun pe cea dreaptă, complexul este atât de mare încât ai toate șansele să te pierzi în el.

Bine, nu e totul negru. Camerele sunt foarte faine. Mâncarea a fost relativ bună, iar privelistea te lăsa cu gura căscată. Pentru că Wonderland Cluj Resort este situat pe dealul Feleacului, deci tot Clujul este la picioarele tale. Nu am cuvinte să vă descriu panorama de care m-am bucurat, atat seara, cât și pe timpul zilei, dar vreau să vă spun că aș fi putut să stau și să mă uit la oraș mult și bine.

after prom dress

The Woman 2019

Ceea ce m-a impresionat cel mai mult la The Woman 2019 a fost numărul de participanți. Cum spațiul a fost diferit de cel cu care eram obișnuită nu am putut să îmi dau seama dacă au fost mai mulți sau mai puțini oameni. Dar asta nici nu prea conta pentru că erau foarte, foarte mulți participanți. Participante, pardon. Pentru că pot să număr pe degete bărbații pe care i-am văzut în ziua aceea și majoritatea erau din staf.

În doar 2 ani de când am fost eu, The Woman s-a transformat dintr-o simplă conferință în mult mai mult. Spațiul expozițional a fost impresionant, cu vreo 20 de companii, mai mici sau mai mari, care își expuneau produsele la standuri cât mai frumoase și mai personalizate.

Cum femeile erau obișnuite cu Artisans d`Amour din 2018, evident că am avut unul dintre cele mai vizitate standuri. Toată lumea era curioasă să vadă ce am mai adus, să testeze uleiuri de masaj, parfumuri și Maze-uri. În pauze era nebunie la noi.

the woman 2019

Ce am învățat?

Ei bine, tot studiind oamenii și ascultându-i, mi-am dat seama de câteva lucruri. Iată highlights-urile mele de la The Woman 2019:

  1. Toată lumea este atrasă de un zâmbet – probabil de-asta ne-au și vizitat atâtea femei. Eram tot timpul cu zâmbetul pe buze. Până la finalul zilei au început să mă doară maxilarele de la atâta zâmbit. Dar în afaceri și în viață, oamenii sunt atrași de persoanele optimiste, iar persoanele optimiste zâmbesc. Așa că, dacă lucrați cu oamenii, nu uitați să păstrați mereu zâmbetul pe buze. Și să nu fie genul acela de zâmbet fals, care vi se pare că lumea îl acceptă, pentru că oamenii își dau seama. African American Wigs
  2. Tu ești ambasadorul brandului – ținuta noastră de la The Woman a inclus piese Maze. Nici nu se putea altfel. Eu am purtat harnessul meu 😀 și o pereche de jambiere de piele de la Maze (gen jambiere) și toată lumea se întorcea să vadă ce am pe mine. Toate femeile ce au venit la stand s-au arătat intrigate de piese și, de câte ori o dădeam exemplu pe Estela sau ea pe mine, toate ziceau Da, am văzut, nu știam exact ce poartă…
  3. Nu asculta ce iti spun ceilalti – Irina Margareta Nistor spunea ca cei ce te descurajeaza cel mai probabil se tem de tine. De fapt, intreaga tema a conferintei era Liders of change. Nu am putea schimba niciodata nimic daca tot ceea ce facem este sa ii ascultam si sa ii urmam orbeste pe altii. Asa ca mai bine stabiliti ce va doriti voi si porniti pe propriul vostru drum. the woman 2019
  4. Oamenii apreciaza o mica atentie – nu stiu daca este general valabil pentru toti oamenii sau o chestie specifica poporului roman, dar am observat ca toate femeile ce veneau la standul nostru se bucurau sa primeasca mostre, se bucurau de reducei, practic se bucurau ca facem ceva pentru ei. Daca aveti orice fel de business aveti grija sa le aratati de fiecare data clientilor cat sunt de importanti pentru voi.
  5. Mancarea fancy nu este intotdeauna cea mai buna – cei de la Wonderland s-au straduit, sunt sigura. Si mancarea lor arata bine, as minti sa spun ca nu este asa. Dar faptul ca o mancare ARATA bine nu inseamna ca ea si ESTE buna. Si da, eu nu sunt chiar experta in fancy food, dar Estela cred ca pot spune ca este si nici ei nu i-a placut ceea ce am primit la pranz :))). Thank you, next! the woman
  6. Atitudinea e totul – daca ai atitudinea potrivita, poti cuceri lumea. Poti purta orice vrei tu. Poti participa la orice eveniment. Poti face orice vrei. Doar trebuie sa nu te temi sa fii TU!

the woman 2019

Rock chick Andra

Sa va povestesc putin despre ceea ce am purtat. Pentru conferinta am ales o tinuta de inspiratie office, cu accente rock. A fost ciudat sa o port pentru ca eram sigura ca lumea va fi atrasa mai ales de accesoriile de la Maze, dar asta imi doream pana la urma. Deja propovaduim de atata vreme ideea de accesorii statement pe toate retelele de socializare ale Artisans d`Amour, inca trebuia sa trec la urmatorul nivel. Si cum imi plac maxim aceste hamuri si le am in garderoba, de ce sa nu ma bucur de ele cat mai des?

the woman 2019

https://www.niawigs.com/

Untold 2018

P.S. Estela a fost super stylish si mega cute ca intotdeauna :D.

the woman 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.