Another movie weekend :D

De mult nu am mai avut parte de un weekend atât de plin de filme ca acest weekend prelungit de 1 decembrie. Am reușit să ajung aproape la zi cu Dexter (mai am doar episodul care a apărut ieri să-l văd) și am văzut 3 filme.

Despre ele o să vă povestec în ceea ce urmează, nu în funcție de cât de mult mi-au plăcut, ci în ordinea în care le-am văzut pentru că mi-e mai simplu :D.

Resident Evil: Retribution 

Nu am ce să vă spun despre filmul acesta în afară că e o risipă totală de timp. Habar nu am care era povestea sau dacă era vreuna. Ce am prins eu… Alice e prinsă într-o ALTĂ bază UMBRELLA, undeva în Antarctica și trebuie să scape de acolo. Mai e și nush ce echipă care vine să o ajute, dar abia ajung la ea, un monstru cu creierul pe afară care nu prea moare, oameni care sunt sau nu sunt reali, o fetiță de-a lu’ Alice care habar nu am dacă e sau nu reală și o chinezoaică îmbrăcată în rochie roșie lungă, ce reușește cumva, pe tocuri, să se bată cu monștrii :)).

Dacă celelalte Resident Evil mai aveau și o poveste acolo, ceva, filmul acesta parcă e făcut special pentru 3D și atât. Sunt tot felul de efecte, se bat non-stop și fără nici o noimă. Și sfârșitul… e înfiorător de idiot.

Dacă am vreo recomandare în ceea ce privește filmul acesta, aceea e Nu pierdeți vremea cu el!!! 

The Amazing Spiderman 

Dacă primul film era varză, despre noul Spiderman nu pot spune același lucru.

Nu sunt eu cea mai mare fană a lui Andrew Garfield, dar joacă super bine. Noul Spiderman e mai jucăuș, mai glumeț, parcă se ia mai puțin în serios și te atrage mai mult. Dacă înainte Spiderman părea cam bătut de soartă, Andrew îi dă speranță parcă. Nu pare atât de… irevocabil singur și puțin emo :)).

Dar să vă spun povestea :)).

Filmul acesta se axează pe adolescența lui Spiderman. Părinții lui Peter dispar în mod misterios, iar el rămâne cu unchiul și mătușa lui. După ce începe să investigheze dispariția părinților săi, Peter ajunge să fie mușcat de păianjen, să își descopere puterile și responsabilitățile.

În materie de dușmani, de data aceasta Spiderman trebuie să lupte cu Șopârla, un hibrid genetic ce vrea să transforme toți oamenii într-o nouă super specie.

Filmul mi-a plăcut foarte mult. Are faze amuzante, acțiune, romance, tot ce ai putea cere. Deși durează 2 ore și jumătate, nici nu-ți dai seama cum a trecut timpul. Deci, dacă hotărâți să-l vedeți, nu o să vă pară rău :D.

Brave 

Acesta a fost ultimul film al weekendului, dar mi-am dorit de o grămadă de timp să-l văd. Din păcate, în vară când a fost lansat, nu eram în Timișoara :(.

Brave e povestea prințesei scoțiene Merida. Deși este prințesă, aceasta are porniri nu prea de fete și nu prea regale :)). Drept urmare, în momentul în care mama ei hotărăște că a venit momentul să o mărite, apelează la o vrăjitoare pentru a-i schimba acesteia intențiile. Din păcate, nimic nu e simplu când vine vorba de vrăji și Merida primește mai mult decât a cerut. Cum reușește să iasă din încurcătură, veți vedea doar dacă vă uitați la film.

Deși e un desen animat, Brave e o poveste foarte frumoasă, despre importanța familiei și a cooperării între membri acesteia. Dar este și o poveste despre libertatea de a alege, libertate pe care fiecare părinte ar trebui să le-o acorde copiilor săi.

Am râs o grămadă la filmul acesta. Sunt o grămadă de scene la care pur și simplu te prăpădești de râs. Ceea ce vă pot spune sigur e că Brave e un film pentru întreaga familie, din care toți putem învăța câte ceva.

Cam asta e în materie de filme. Sper să vă ajute recomandările mele și, dacă ați văzut vreunul dintre filmele de care v-am povestit eu, spuneți-mi voi ce părere aveți despre el sau ele :P.

Pozele sunt luate de pe IMDB și dacă apăsați pe ele vedeți direct de unde :P.

4 thoughts on “Another movie weekend :D

  1. Iulia Nanescu says:

    Despre Brave am primit numai recomandari bune, asa ca il voi vedea in curand.
    Ce am vazut eu in weekend? Am organizat un mini cinemtograf la mine acasa si ne-am uitat la The Bourne Identity din 2002. Sper sa-ti placa. E actiune. Un fel de James Bond.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.